2/03/2012

Uusi sohvapöytä

Blogin puolella onkin ollut hiljaista hetken, kun laajakaistaa ei sovittuna päivänä asennettukaan. Vaihdettiin palveluntarjoajaa ja nyt maanantain asennusta odotellessa netin selailu onnistuu pakettiin kuuluvan nettitikun avulla. Kamala miten vaikeaa nykyaikana onkaan olla ilman nettiä! Puhumatta lievästä sisustusblogi-addiktiosta, on melko rasittavaa kun ei pääse lukemaan tärkeitä sähköposteja tai maksamaan laskuja. Kurjaa se oli perheen pienimmillekin: esikoinen kun on tottunut kuuntelemaan musiikkia Spotify:sta leikin lomassa ja tanssimaan lempikappaleidensa tahdissa.. toki älypuhelimet olisivat auttaneet, mutta jostain syystä en enää uudella androidillani saa nettiä toimimaan (huollosta juuri tullut ja sinne takaisin menossa) ja iPhone:kin sai esikoisen ansiosta pientä kosteusvauriota ja odottaa huoltoa sekin.

Mutta siis, uuteen kotiin on totuteltu ja täällä hiljalleen remontoitu ja sisustettu. Olohuone alkaa olla jo ihan hyvällä mallilla. Ikkunalistat ja kaihtimet tosin puuttuu, H&M Homen sisustustyynynpäälliset ja AJ:kin ovat vielä matkalla. Kattovalojen sähköt saadaan vasta ensi viikon viikonloppuna, joten kuvien valotuksessa lienee toivomisen varaa.

Olohuone

Sohva on kyllä tosi hyvä, jännitettiin miten sen valkoinen sävy sointuisi seiniin ja lattiaan. Onneksi siinä on kaunis puhtaan valkoinen sävy, joka ei riitele Paperin sävyisten seinien kanssa. Sohvapöytäkin on uusi hankinta. Se löydettiin eilen Kodin1:sen remonttialesta todella edullisesti. Merkiltään Kare Design. Kirpparilöytöni RAR löysi paikkansa tuosta nurkasta, se on miehen ja esikoisen ehdoton lempituoli. RAR:issa kiikutaan siis paljon.

Ei millään malttaisi odottaa uusia sohvatyynyjä ja valaisimia! AJ tulee sijoittumaan tuon viherkasvin tilalle. Viherkasvi saa pian uuden ruukun, ja sen paikka siirtyy ruokailutilan tai keittiön puolelle. Sieltä kuvia seuraavaksi, pöytä on valmis mutta saarekkeen taustalevy täytyy vielä kiinnittää ennenkun ruokailutilaa viitsii kuvailla :)

No comments:

Post a Comment