2/11/2012

Väriallergiaa ja rojufobiaa

Olen niin ihastunut vitivalkoiseen keittiöömme ja siihen, että kaikella on paikkansa. Pienkoneet mahtuvat kätevästi kaappeihin, eikä rojua näy missään - vaan puhdasta, hohtavaa valkoista pintaa. Keittiö kylpee valossa kolmesta suuresta ikkunasta, ja ikkunoista näkyvä kaunis luminen metsä luo ihanaa tunnelmaa. Postailin aiemmin liitutaulutarroista ja irtohyllyistä ja -koukuista... ja nyt en haluaisi laittaa keittiöön mitään! 


Muttamutta.. mites ne keittiöpyyhkeet? Ne olisi kiva saada johonkin käden ulottuville. Toki niitä voisi laatikoissakin säilöä, mutta eihän niitä sinne märkinä voi sulloa. Miltähän tuolla saarekkeen takana, ikkunoiden välissä olevalla seinustalla näyttäisi:

Hiljattain Stockmannilta ostettu Umbra-naulakko


ja joku kiva mustavalkoinen printti, esim. tämä Etsystä.


Ehkä pieni ripaus mustaa kuitenkin sointuisi tuonne ja toisi vähän kontrastia? Täytyy vielä etsiä "sitä täydellistä" printtiä, Theresen teksteistä ei oikein mikään iske keittiöön.

2 comments:

  1. Voi huokaus, teidän köökki on aivan täydellinen! <3 <3 <3 <3

    Saisiko keittiöpyyhettä varten johonkin kaapin oveen tai laatikon etusarjaan (siis sisäpuolelle) pienen koukun johon ripustaa pyyhkeen? :)

    Me käytetään talouspaperia itse ja olen jäänyt koukkuun siihen, kun sillä on helppo puhdistaa kiiltovalkoiset pinnatkin. Tämän vuoksi meille ei tule keittiöpyyhkeitä lainkaan. Tarvittaessa roskakaappiin saa koukkuun laitettua, jos siis tarttee joskus.... :)

    ReplyDelete
  2. Ih, kiitos! Niin kiva kuulla että joku muukin tykkää :) Olen itse ollut todella tyytyväinen lopputulokseen! Toi olisi muuten hyvä idea, mutta ei taida meillä onnistua kun on vaan vetolaatikoita. Luulen, ettei niissä ei korkeus riitä - mutta täytyy selvitellä asiaa. Roskiskaappikin on laatikolla, eli sinnekään ei saa roikkumaan. Talouspaperi on varmaan tosi kätsyä, mutta me ollaan ihan liian ituhippejä siihen :D Meillä tiskiharjakin on vaihtopäinen puinen. Yks vaihtoehto on tietysti ripustaa pyyhe uunin kahvaan jos se on märkä, ja muuten säilöä laatikossa. Toisaalta olen alkanut lämmetä idealle valkoiselle paperille painetusta mustasta tekstiprintistä mustissa kehyksissä, juurikin tuolla saarekkeen takana. Ehkä sen alla jotkut kivat koukut ei näyttäisi pahalta, voisihan ne esim. ottaa valkoisina jolloin eivät seinästä pahemmin korostuisi? Pohdittavaa kerrakseen!

    ReplyDelete