2/19/2012

Uusi banneri, haaste ja tilaus

Nappasin tänä aamuna muutaman kuvan keittiöstä/ruokailutilasta uutta banneria varten. Pöydän alle laitettiin ennen olkkarissa sijainnut musta villamatto. Tila kaipaa kipeästi kattovalaisinta ja mahdollisesti jotain taulua seinälle ruokapöydän päätyyn. Kattovalaisin saatiinkin vihdoin eilen tilaukseen. Ensi viikolla meille siis saapunee valkoinen Kartellin FL/Y-riippuvalaisin. Sähkömiehetkin saattaisivat ehtiä ensi viikonloppuna näille leveysasteille, joten ehkä meillä viikon päästä olisi lamppuja katossa? Lamppujen asentaminen toki siis onnistuu ihan omin avuin, mutta himmentimellä varustetut kattovalaisimien paikat eivät ole vielä toiminnassa. 

Sain muuten haasteen upeilta kanssabloggaajiltani, Rouva M:ltä Villa M-blogista ja Terhiltä Reelinki-blogista. Tosi kivaa saada tunnustusta ja nähdä, että höpinäni kiinnostavat joitakin. Tarkoitus on siis listata 5 suosikkiblogia, joissa on lukijoita alle 200. Terhin haasteessa pitäisi lisäksi tunnustaa itsestään 8 asiaa. Tunnustukset teinkin hiljattain, joten en paljasta kuin 3 uutta asiaa.

1. Osaan viittä eri kieltä
Kahta äidinkielenä ja kahta sujuvasti. Kiinan alkeita opiskelin hiljattain intensiivikurssilla, olisi kiva oppia joskus lisää.

2. Olen 23v. 
Tämä tulee ainakin työelämässä monelle yllätyksenä, vaikken mielestäni ikäistäni vanhemmalta näytäkään.

3. Synnytin ilman kivunlievitystä. 
Jos nyt ei ammetta ja suihkua lasketa. :)

Taisi olla vähän tylsiä tunnustuksia? Suosikkiblogeja on todella vaikea listata vain 5, tässä kuitenkin mieluisia blogeja joita seuraan. Ehkä heillä on mehukkaampia tunnustuksia? :)

1. Mööpeli - Ellin ihana blogi, jossa sisustusta, DIY juttuja ja lapsiperheen arkea. 
2. Luumutar - Nannan inspiroiva tyyliblogi, jossa muotia ja vanhan talon remonttia. Sisustuksessa käytetään todella taidokkaasti ja rohkeasti mustaa. Tykkään seurata muidenkin saneerausprojekteja. Aina ei tarvitse rakentaa uutta, jotta saisi omanlaisen modernin talon. 
3. Inka-Inari - Sveitsissä asustelevan sisustussuunnittelijan sisustusblogi, joka on inspiroivia kuvia täynnä.  
4. Villa Minimalista - Anun upea blogi uuden talon rakentamisesta ja sisustamisesta, tyylikkäästi valkoisella. 
5. Villa Hedda - Mian todella inspiroiva rakennus- ja sisustusblogi. Blogi on nimetty heidän sympaattisen koirarouvan mukaan. 

Laitan siis haasteen eteenpäin teille viidelle! 

8 comments:

 1. Kiitos vielä tunnustuksesta, sait mut hyvälle tuulelle!:)

  Annan kyllä samalla tunnustusta sullekin, tykkään tosi paljon tästä blogista ja teidän kauniista kodista. Ja tuohon 2. asiaan jonka kerroit itsestäs kommentoin sen verran, että kun ekan kerran tulin tänne ja luin tuon sun esittelytekstin niin aattelin et melkonen mimmi parikymppiseks!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, olipas kivasti sanottu! Olen todella onnekas, kun tapasin mieheni nuorena. Opiskelu perhe-elämän ohessakin oli helppoa, kun oli mies tukena ja apuna. Kotikin on kaunis T:n kädentaitojen ansiosta. :) Sulla on kyllä hirmu kiva blogi ja tyylikäs koti. Olisipa kiva päästä seuraamaan millainen talo teille tulisi, jos päättäisitte rakentaa sen kivitalon!

   Delete
 2. Oi kiitos haasteesta ja kauniista sanoista! Teilläkin on aivan upeannäköinen muodonmuutos talossa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Jään odottamaan tunnustuksiasi ja kauniita kuvia muuttonne jälkeen. :)

   Delete
 3. Kiitokset M haasteesta, tuli hyvä mieli! :)

  Teillä on kyllä niin nättiä ja tyylikästä mutta myös erittäin viihtyisän näköistä. On pitänyt kommentoida tuota jo moneen postaukseesi, mutta aina on mukamas niin kiire ettei ehdi. On tosi kiehtova nähdä näitä vanhojen talojen muodonmuutoksia, te ainakin olette tehneet sen tyylillä. Meilläkin oli uutta asuntoa etsiessämme yhtenä vaihtoehtona vanha, remontoitava talo, mutta ei sellaista sitten löytynyt. Joten tässä sitä nyt ollaan, uutta yritetään kovasti saada valmiiksi.. :)

  Leppoisaa su-iltaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuhannet kiitokset piristävästä kommentista. Olipa kiva lukea heti aamusta! Se onkin haastavaa löytää sellainen talo, jossa on yhtäaikaa potentiaalia (sijainti ja muunneltavuus) ja hyvä peruskunto (ei hometta yms). Meillä kävi tuuri, kun löysimme näin hyvin pidetyn vanhan talon juuri haluamastamme paikasta. Odotan kyllä todella innolla kuvia teidän uudesta, valmiista kodista!

   Delete
 4. Hei mistä noita ihania flower-tuoleja saa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuolit on Inside-sisustusliikkeestä (Vantaalta), tilaustuote. Kannattaa soittaa ja kysellä!

   Delete