2/26/2012

Heikun keikun Tampereelta

Lähdettiin spontaanisti Tampereelle, sillä täällä Ikeassa oli Heikun Keikun-päivillä Godmorgon-allaskalusteet todella tuntuvassa alennuksessa. Mukaan tarttui yläkerran kylpyhuonetta varten koivuinen kaappi. Allasta siihen emme ostaneet, sillä suunnitelmissa on tehdä suorakaiteen mallinen betonitaso integroidulla altaalla itse. 


Jostain syystä en löytänyt sivuilta meidän kaappimme mallia, se on tuo 120 cm leveä kahdella rinnakkaisella laatikolla (eli ilman kahta alimmaista laatikkoa). Ovh oli kaapilla 220e, maksoimme siitä huikeat 49e! Kannatti siis ajaa Tampereelle, etenkin kun samalla reissulla tytöt pääsivät mummulaan ja me vanhemmat ystäviä tapaamaan.


Kaiken kaikkiaan kokonaisuudesta tulee siis hieman ylläolevan Kvik-kuvan henkinen. Mutta laittaako kaksi vai yksi allasta? Mitan puolestahan tuohon menisi kaksi, mutta tasotilan kustannuksella. Toisaalta krääsäkammoisena pelkistäjänä en käsisaippuaa enempää tasolle haluaisikaan. Mutta yksi allas saattaa taas näyttää orvolta ja epäsymmetriseltä...Olisiko teistä kellään ajatuksia? Onko kahdesta altaasta oikeasti iloa?

Niin, kirjoitinkin eilen sairastumisestani. Kuume onneksi hellitti ja alelöytö sekä ystävien näkeminen kai piristi sen verran että jaksoi lähteä reissuun :) Palailen kommenttien ääreen kun kotiudumme huomenna!

9 comments:

 1. Miksei laita yhtä isoa allasta? Jos laittaa kaksi allasta pitää jankkia kasi hanaa jne....

  Meillä vessoissa yhdet isota altaat ja kylpyhuoneessa kahdella altaalla, käytännössä ei mitään eroa käytöllä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Loistava idea, hassua ettei tuota tullut ajatelleeksikaan. Paljon rauhallisemman näköinenkin kuin kaksi hanaa ja allasta.

   Delete
  2. Tykkään itse tosi paljon yhdestä isosta altaasta ;)

   Delete
 2. Meilläkin kylpyhuoneessa vain yksi iso leveä allas. ei meillä siellä yhtä aikaa oo kun tenavat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Me kyllä ollaan joskus miehen kanssa yhtä aikaa, mutta toisaalta en tiedä kuinka paljon iloa kahdesta altaasta olisi kun ei kuitenkaan voida harjata hampaita samaan aikaan (samaa sähköhammasharjan vartta käytetään). Yhdessä laittautumiseen taas riittää se leveämpi peili.

   Delete
 3. Vau! Aika löydön olet tehnyt! Nyt harmittaa ettei asuta lähempänä Tamperetta...

  Hei, toi yksi iso allas on tosi hyvä idea :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli joo melkoinen ale! Kyllä mekin sinne pari tuntia ajeltiin, mutta ei tosiaan pelkästään kaapin takia. Tykkään itse kanssa tosi paljon tuosta Annen ideasta, tuohonhan saisi kivasti esim. yhden 80cm altaan jolloin molemmille puolille jäisi se 20cm tasotilaakin.

   Delete
 4. Ovat alessa, koska ovat poistuvia tuotteita. Alessa muissakin Ikeoissa, juuri nuo koivuiset esim. pkseudulla. Tulossa uusi mallisto.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jotain tällaista arvelinkin, kun niin rajussa alessa ovat. Onni meidän kannalta, kun halusimme juuri tällaisen.

   Delete