2/16/2012

Materialististen toiveiden täyttymys (Ikea Rand!)

Oli siinä miehellä ihmettelemistä, kun aamulla vaimo nousee yhtäkkiä läppärin äärestä pomppien innosta ja toteaa "Kulta, lähdetään IKEAAN, nyt!" Näitä oli nimittäin ilmestynyt varastoon. Vihdoin! Ehdittiin Randista jo jonkin aikaa haaveillakin.










Love!

5 comments:

  1. Arvaa kenen auto starttasi ja samantien kun selailin Ikean sivuja? MUN!!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, kiire tuli heti! Tuo on niin täydellinen! Eihän tässä kärsi edes poistua olkkarista kun pitäisi ihailla mattoa... :D Taisivat ikean tyypit tietää, että moni on mattoa vailla kun sitä taas myyntiin tupsahti.

      Delete
  2. Minä kanssa unelmoin tuosta matosta. Sydän löi muutaman ylimääräisen lyönnin kun bongasin mattoja Treen Ikeasta muutamia viikkoja sitten, mutta pettymys oli suuri kun sitä isompaa kokoa ei ollutkaan tarjolla. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo matto on kyllä todella ihana, plussaa kuosin lisäksi aito villa ja käsityö. Voi harmi, ettet löytänyt teille sopivaa kokoa! Oliskohan sinne nyt tullut niitä? Ainakin Espoon Ikeaan niitä saapui iso kuorma viime yönä, ja lähes kaikki niistä oli tänään vielä varastossa.

      Delete
  3. Eilen Ikeassa ( raisio ) oli nuita molempia kokoja, jos oikein katsoin. Itsekkin harkitsin, mutta tuo isompikin aivan liian pieni tilaan mihin tulisi eli tarvis ottaa kaksi, mutta ehkä sitten jo liikaa raitaa Kiva se on ja sopii kyllä teille hyvin.

    ReplyDelete