2/09/2012

Sohvatyynyt

 

Saimme siis sohvatyynyt vihdoin tänään. Tyynyt olivat yllättävän kookkaat, vaikka mitat katsoinkin. Meillä oli entuudestaan 35 cm x 35cm sisätyynyjä, ja ne täysin hukkuvat näihin 40 cm x 40 cm tyynyihin. Ehkä reilu mitoitus? Improvisoin hieman, raidallinen söi sisäänsä tavallisen nukkumiseen tarkoitetun tyynyn, keltaisessa ja harmaassa on itseasiassa molemmissa sisällä kaksi tyynyä. 

Keltaisen tyynyn sävy oli huomattavasti sinappisempi kuin kuvan perusteella osasi odottaa, mutta se on oikeastaan aika kiva juttu. Tykkään siitä erityisen paljon, ihana pieni väriläiskä keskellä pelkistettyä ja mustavalkoista huonetta. En tosin tiedä johtuuko sinapinsävylle lämpeneminen upeista inspiraatiokuvista vai onko sävyyn tottuminen kenties vauvan 6kk ansiota... 

Oli miten oli, on kiva huomata miten tästä pikkuhiljaa kuoriutuu koti. Eilen saatiin vihdoin eteisen ja aulan lattia viimeisteltyä. Tänään asennettiin liesituuletin ja apteekkarikaappikin sai vihdoin oven. Tavoitteena on lisäksi saada viimeiset kaksi muuttolaatikkoa purettua keittiössä, yhden laatikollisen hienompia laseja ja kahvikuppeja purin jo aiemmin tänään. Ei tosissaan tarvitse erikseen keksiä vapaa-ajalle tekemistä, kun tällaiseen projektiin lähtee.

2 comments:

  1. Oikein pisteet i:n päällä, tosi kivat. Vauva on varmasti osaltaan tutustuttanut sinut sinapinkeltaiseen. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Sohvatyynyt on ihan mahtavia (ja koukuttavia!) sisustuselementtejä. Keltaiseen kyllä törmää nykyään joka puolella- sisustusohjelmissa, -lehdissä, -blogeissa ja siellä vauvan vaipassakin :)

      Delete