2/05/2012

Vetimettömän keittiön varjopuoli

Vetimettömässä keittiössä keittiöpyyhkeitä ei tietenkään voi säilöä vetimillä, vaan niille tarvitaan erillinen säilytyspaikka. Kauniita keittiöpyyhkeitä pitää mielellään esillä, eli etsinnässä on jonkinlaiset ripustimet/koukut. Varsinaisen keittiön puolella on kaksi suurta ikkunaa, joiden välissä on tyhjää seinätilaa. 

Tyhjä nurkka keittiössä

Tähän kaavailin suurta liitutaulua, ja sen alle koukkuja keittiöpyyhkeille. Ajattelimme toteuttaa liitutaulun sisustustarralla, jolloin reikiä ei joutuisi poraamaan kuin ripustimille. Pyyhekoukuiksi mietittiin Normann Copenhagenin huopaisia Kula-ripustimia. 

Kula-ripustimet (Room21.fi), Kehrä-pyyhe (Stockmann),
Pappelina Vera-pyyhe (Muutoskauppa)

Jos ruokapöydästä katselee keittiöön, näkyy saareke ja sen taustalta nämä ikkunat sekä liitutaulu.  Keräsin kollaasiin muutaman nätin keittiöpyyhkeen, tosin se "täydellinen" pyyhe on vielä bongaamatta. Nuo House Collectionin pyyhkeet ovat kyllä kivat ja todella edulliset, ne haetaan varmaan kovimpaa käyttöä varten. Joku värikkäämpi pyyhe olisi tosi kiva, vinkatkaahan jos teille on jossain tullut vastaan joku kiva keltainen keittiöpyyhe :)

No comments:

Post a Comment