2/13/2012

Artek vs. Normann Copenhagen

Kuinkakohan monta postausta ruokailutilan valaisimista olen tähän mennessä kirjoittanut? Juuri kun luullaan että asia on päätetty, uusia ideoita tulee mieleen. Stockmannin kanta-asiakasalen myötä päädyimme mallailemaan ruokapöydän ylle A110:sia... ja vertailun nimissä jo hetken mietinnässä olleita NC:n kuusysejä.

 

Huoh, maailman huonoin kuvanmuokkausleikki. Vauva sylissä sählätessä Artek-versiosta tippui alareunakin.. hups! Teistä varmaan jokaisella on sen verta mielikuvitusta, että osaatte sanoa kumpi vie pidemmän korren? T liputtaa Artekia, itse voisin "tyytyä" yhteen isompaan 69:iin (L) tai kahteen pikkuiseen (S). En osaa päättää haluanko jatkaa liesituulettimen tötterömäistä muotokieltä Artekeilla vai rikkoa sitä pyöreämmillä Normanneilla. Molemmat viehättävät tavallaan. Hintaerokin on tosin melkoinen. Toisaalta arveluttaa A110:ien messinkinen alaosa, riitelisikö se pahasti tuolien kromijalkojen kanssa?

9 comments:

 1. Meillä on nuo Artekin A110 koko mustana, siis se rengas on myös musta ja koko valkoisena niitä saa myös.

  Kauniita molemmat, jotenkin kaksi valaisinta tilassa näyttää hyvältä, malli on toisaan maku kysymys.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan totta, niin näyttää saavankin. Kiitos vinkistä! Olen samaa mieltä, pitkulaisen pöydän päällä on visuaalisesti paremman näköistä kun valaisimia on kaksi.

   Delete
  2. Hei, kiitos tiedosta, että niitä Artekin valaisimia saa myös koko mustina! Enpä ollutkaan tutustunut tarjontaan paremmin, kun en tuota tiennyt.

   Delete
 2. Minusta kahdella Artekin valaisimella näytää rauhallisemmalta/levollisemmalta kuin kahdella Normanin valaisimella.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse mietin samaa, kun tuon kuvakokeilun tein. Tuolit ovat niin "rönsyilevät", että linjakkaat, yksinkertaiset valaisimet tasapainottaisivat näkymää. Kuusysit tuskin siis ruokailutilaan tulevat.

   Delete
 3. Minun ääneni saavat ehdottomasti Artekit!
  Ja sopivat kyllä hyvin liesituulettimen kanssa.
  Itselläni oli kauan haaveissa Norm69 eteiseen, mutta muutama viikko sitten päätin, että eteiseen tuleekin tuo Artekin valaisin. Vaikka sitä messinkistä alaosaa mietin kyllä itsekin... :D
  Jos päädytte tuohon Norm69, niin niitä laittaisin itse ehkä kuitenkin vain yhden...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos mielipiteestäsi! Mies ei noista kuusyseistä innostunut ja mustakin ne on ehkä liian levottomat tuohon. Nuo Artekit kyllä sointuisivat sinne hyvin. Kuten varmasti eteiseesikin - ajaton ja tyylikäs valinta!

   Delete