2/25/2012

DIY vetimet

Kirjoitin aiemmin 50-lukukaappimme tuunauksesta nuorimmaisen vaatekaapiksi. Samalla mainitsin, että meiltä löytyy myös esikoisen vaatekaapiksi tuunattava korkea Leksvik-hoitopöytälipasto. 50-lukukaapissa on ajan hengen mukaisesti avainreiät vetimien paikalla, kun taas Leksvikissä on meille aivan liian rustiikkiset ja koristeelliset vetimet. Uusimalla molempiin samanlaiset vetimet saataisiin näihin kaappeihin hieman yhtenäisempi ilme, molemmat kun tulevat tyttöjen yhteiseen huoneeseen.

Seikkailin eilen inreda.com:in nettikaupassa, josta bongastin nämä nahkaiset Tine K:n vetimet. Mustina tosi tyylikkäät, mutta a) niitä ei ole kahdeksaa b) 8 vedintä maksaisi 1600 sek = mikä on mielestäni liikaa suhteutettuna kaappien hintaan (toinen on puoli-ilmainen kirppislöytö ja toinen ilmainen). Sitten muistin paikoin puhkikuluneen nahkasalkkuni, joka sekin on joskus kirpparilta kotiin kannettu. 

Kuva inreda.com
Sen kun plankkaisi, saisi siitä helposti leikeltyä kahdeksan suikaletta vetimiksi. Olin ajatellut tänään ryhtyä tuumasta toimeen, mutta tietysti joku lamauttava pöpö iski juuri sopivaan aikaan. Ehkä ensi viikolla saisi aikaiseksi maalata tuon Leksvikin ja väkertää vetimet?

2 comments:

  1. Todella kiva idea -Tykkään! Tsemppiä pöpön häätämiseksi ja rentouttavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  2. Hyvä idea! Laitoin blogiini pienen haasteen sinulle. Mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete