EXTERIOR 3D

South End - Entrance, Balcony from master bedroom
West End - Side view of the balcony and entrance, front view of grill and sauna terraces

North East view from the street - grill & sauna terraces on the right and balcony on the left
North End - French balcony and side view of grill & sauna terraces
South East view - main entrace, balcony, facade
Birds Eye View - the grill & sauna terraces on top of each other and the balcony on the right


Näissä kuvissa on mallinnettu tulevaa julkisivun "värimaailmaa" ja terassien asettelua. Kuvat on piirretty kesäkuussa 2012, ja saattavat vielä muuttua ennen kuin päästään tosi toimiin. Toisessa kuvassa vasemmalla on kaksi "kerrosta" terassia, yllä keittiön yhteydessä grilliterassi ja alla saunan yhteydessä paljuterassi. Pääsisäänkäynnin portaat ovat koko parvekkeen levyiset, eli n. 2.5m. Pääoven vieressä on vaaleaaksi kuultosuojattua vaneria, terassit ovat myös vaaleat. Ideana on pelata kontrasteilla: julkisivussa musta ja vaaleat raa'at puupinnat, suurista ikkunoista pilkottava mustan ulkokuoren ja valkoisen sisustuksen rajapinta.

These images are 3D sketches made with Google SketchUp. Plans may still change between now and when we actually start working on the exterior, but this is current state of our plans (made in June 2012). The main entrance is light veneer to contrast the otherwise black exterior. The large simple windows also highlight the contrast between the nearly all-white interior and the black exterior.

1 comment:

  1. I like the terraces. Have you considered making some adjustments to make snow removal easier, like being able to sweep the snow off one end?

    ReplyDelete