2/23/2012

Tekotaidetta

(pienennös alkuperäisestä ja siksi hivenen rakeinen)

Tänään leikin taiteilijaa, ja värkkäsin meille printtitaulun. Kerroin jo aiemmin, että ajattelimme kuvaa tuomiokirkosta jossain muodossa alakertaan. Menimme siellä naimisiin, joten kirkko on ihania muistoja täynnä. Helsingin tuomiokirkko on mielestäni myös todella kaunis. Kolmiot ja keltainen saattaa olla vähän kliseitä, mutta me tykätään. Katsotaan, uskallanko viedä painettavaksi. Ja jos uskallan, kehtaanko laittaa omaa räpellystä seinälle asti.

6 comments:

 1. Tottakai kehtaat! Tuohan on tosi upea ja mikä parasta, jos tuolla kirkolla on teille vähän syvempääkin merkitystä. :) Mun mielestä myöskään kolmiot ja keltainen väri ei oo ollenkaan kulunut juttu. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Kolmioita ja keltaista näkee nyt vähän joka puolella blogimaailmassa, mutta on ne vaan niin kivoja.

   Delete
 2. Huolisin minäkin tuon kotiini näin helsinkiläisenä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi kiva kuulla :) Ehkä uskallan sen jossain vaiheessa painattaakin..

   Delete
 3. Tottakai uskallat. Anna palaa vaan! Nyt jään odottamaan postausta, jossa se on seinällä. Enkä ole kovin kärsivällinen ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. LOL. Saa olla aika itseriittoinen tyyppi, että kehystää omia töitään... mut onneksi aina voi nojautua siihen, että Inanaa (ja T) painosti. :D We shall see!

   Delete