2/10/2012

Liesituuletin ja valmis Hay-pöytä

Liesituuletin on asennettu! Ja se on kyllä ihan mahdottoman kiva, saarekemallinen Falmec Polar. Hayn pukkijaloille värkätty pöytäkin onnistui, valkolakattu kuusi on kaunis. Enää sokkelit ja laattarajan puuttuva lista (huomenna), ja saarekkeen päädyn pistorasioiden laskeminen tasoon (kommunikaatiokukkanen meidän ja sähkömiehen välillä, korjataan joskus?). Sähkötyöt ovat myös kesken, valoa saadaan tällä hetkellä vain liesituulettimesta. 

Tuo suvun ties-kuinka-mones-hand syöttis kaipaisi kanssa hiontaa ja maalia. Korostaako vai häivyttää? Toisaalta houkuttaisi maalata keltaiseksi tai mustaksi, mutta valkoinen olisi aina varma valinta. Siihenhän voisi sitten laittaa värikkään tai mustavalkoisen pehmusteen/tyynyn. 

6 comments:

 1. Todella kaunista! Sehän on mun unelmakeittiöni!!!! <3 <3 <3 <3

  Onko tuo keittolevy Mielen? Meille kanssa tulossa valkoinen, mutta en ole muilla merkeillä vitivalkoiseen törmännyt, joten siksi kyselen... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, ihana kuulla! Nyt kun saatiin tuo saarekkeen taustalevy ja muutenkin keittiökalut sokkeleita vaille valmiiksi, huomaan välillä kulkevani sinne vaan ihastellakseni näkymää: ihana vaaleus. Keittolevy on Brandtin Induktio, joka meille valittiin juurikin tuon valkoisen värin takia. Ollaan oltu siihen äärimmäisen tyytyväisiä, Booster-toiminnon ansiosta kattilallinen vettä kiehuu alta aikayksikön ja levyjen ajastustoiminto on kans tosi näppärä. Laitat riisin kiehumaan, ajastat 20 min ja levy sammuttaa itse itsensä. Riisi ei siis pala pohjaan vaikka olisit pesemässä peppua vessassa kun ajastus piippaa :D En tiennytkään että Mielellä olisi myös ollut, tuo oli ainoa valkoinen joka me löydettiin.

   Delete
 2. Mielellä on tosiaan White line-sarja jossa kaikki koneet ovat valkoista lasia. Täytyykin katsastaa tuo Brandt myös. :)

  Meillä on tuo lattialiesi induktio levyllä enkä enää muuta tahdo. Just tein ruokaa ja oli valmista 15 minuutissa kun ei tartte odotella veden kiehumista. Myös lapsiturvallinen valinta, koska menee heti pois päältä jos ei päällä ole metallia. =D

  Minäpä lähdenkin heti googlaamaan Brandtia! Kiitokset! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mitenhän multa jäi koko Whiteline huomaamatta? Heh! Ovat varmasti tyylikkäät nekin. Sillon kun noita vertailtiin tuntui ettei mistään sarjasta saa täydellistä kokonaisuutta, joten kodinkoneissa päätettiin asettaa edelle toiminnallisuus (kuitenkin laatumerkkeiltä). Tottahan tuo on, once you go induction you never go back. Innolla odotan teidän keittiörempan valmistumista!

   Delete
 3. Oi, tosi kaunis liesituuletin! Meilläkin Falmec, mutta Mirabilia Manhattan.

  Meillä myös valkoinen Induktiotaso, mutta Boschin malli. :) Silloin kun me laitettiin köökiä niin ei ollut vielä muilla tarjolla valkoisia malleja, tai ei ainakaan löydetty. Ollaan kyllä oltu tuohon älyttömän tyytyväisiä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tuota Manhattania katsoimme mekin, se on näyttävä. Valkoiset induktiotasot on hienoja, taitaa niidenkin tarjonta olla kasvussa. :)

   Delete