2/08/2012

DIY kattovalaisimet

Kattovalaisimien suhteen on soudettu ja huovattu. Pohdittu on jos jonkinlaista ratkaisuja... olen täällä blogissakin melkoisen määrän eri lamppua esitellyt. Tämä DIY idea inspiroi jo kauan sitten, kunnes keksittiin viritellä La Case de Cousin Paulin Manhattan-valopalloja ruokailupöydän ylle. Ostinkin ne valopallerot, mutta huomasin heti kootessani että ne pallot on aivan liian löysiä ja niistä suuri osa ei pysy kiinni ollenkaan. Huomenna on asiaa Stockalle. Jos ehjä setti saadaan, niille on jo muualta paikka keksitty.

Palattiin siis Plan Y:stä Plan X:ään... Arounna Khounnoraj:n nerokkaaseen ideaan.


Upeat, eikö olekin? Ohjeen löydät täältä. Nyt etsinnässä on siis mahdollisimman vaalea ohut vaneri tai reunanauha, josta lamput väkertää. Pitäisi myös päättää tehdäänkö ruokapöydän päälle kaksi pienempää vai yksi iso? Ei sillä että hirveä kiire olisi, tuttu sähkömies tuskin ehtii vielä hetkeen tulla virittämään alakerran kattovalaisimia. Jospa kuitenkin nyt viikonloppuna? Siihen asti iltaisin kokkaillaan raksavalojen valossa ja esikoinen saa koota Muumi-palapelejä olkkarissa AJ:n loisteessa. 

Mutta huomenna saadaan vihdoin liesituuletin! Sen jälkeen puuttuu enää integroitava astianpesukone ja altaan alle tuleva peitelevy (se vaurioitui kuljetuksessa, odottelemme uutta). "Vanha" apk:kin on jo luvattu uuteen kotiin. Uuniseppien edustaja tulee myös huomenna käymään, ja katsotaan miten takka-asiassa edetään. Tiilerin Kulma-Lauri custom-verhoilulla itse muuraten on edelleen vahvoilla, saa nähdä saako myyntimies päätämme kääntymään.

1 comment:

  1. On, toivottavasti omatekoisista tulee yhtä hienot!

    ReplyDelete