1/25/2012

Valkoisen valtaus

Tänään päästiin maalaamaan! Tai siis T ja appivanhemmat pääsivät, itse jäin vuokrakotiin tyttöjen kanssa pakkailemaan ja siivoamaan. T lähetti muutamia kuvia ja ajattelin näyttää teillekin :) Meillähän on muutto edessä jo sunnuntaina, joten jänniä aikoja eletään. Miten paljon saadaan tehtyä ennen muuttoa? Tänään saadaan olkkari takkaa, pistorasioita ja kytkimiä vaille valmiiksi, samoin keittiö yläkaappeja, kodinkoneita (liesi on jo asennettu ja toimii)  ja korkeakaappeja vaille valmiiksi. Eteinen on karun näköinen, mutta se olisi tarkoitus levyttää perjantaina. 

Kauniilta se puolihimmeä Tikkurilan Paperi-sävy näyttää! Täyshimmeästä haaveilin, mutta kuulemma todella huono idea lapsiperheessä kun imee tahroja. Pahoittelut hämärässä kännykällä otetuista kuvista, kuvanlaadussa tosiaan on toivomisen varaa. 

Keittiön maalipintaa - saarekkeen päällä hieman rojua :)

Olohuone alkaa olemaan valmis, lattialämmitys asennettu -
 enää laminaattia päälle ja sähkötöiden viimeistely!

Kyllä toi valkoinen maali tekee ihmeitä! Katsotaan, jos nyt illalla saisin vielä lisää kuvia keittiöstä ja laminaatista olkkarissa. Talo on avartunut niin paljon, ei meinaa samaksi taloksi tunnistaa enää lainkaan!

2 comments:

 1. Meillä muuten sama Paperi-sävy kaikissa valkoisissa seinissä. Ollaan tykätty tosi paljon. :)

  Kivalta näyttää jo, innolla odotan lisäkuvia. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kiva kuulla, mekin ollaan tosi tyytyväisiä tuohon Paperiin. Ihanan puhtaan valkoinen. T laittaa parhaillaan olkkarin lattiaa ja sitten poistaa teipit sun muut keittiöstä ja lupasi lähettää mulle pari kuvaa :) Mulla jo kädet hyysyä sisustamaan kun näkee miten se koti sieltä pikkuhiljaa muotoutuu!

   Delete