1/02/2012

Lamp love ja ruokailutilan sisustusta

Olenkin jo maininnut, että meillä on hakusessa lamput ruokapöydän ylle. Tuoleina meillä on Insidesta ostetut valkoiset Flower-tuolit. 

Flower-tuolit

Ruokapöytänämme on jo vuosikausia palvellut massiivipuinen mustanruskea Bjursta-pöytä Ikeasta. Ajatuksenamme oli hioa se ja petsata vaalean puun väriseksi uuteen kotiin, mutta nyt tajusimme sen olevan liian leveä uuteen keittiöön. Siihen on mahtunut kaksi tuolia rinnan molemmin puolin ja yhdet päätyyn, nyt kun esikoinen on liian vanha syöttötuoliinsa ja kuopus vielä hieman liian pieni istumaan itse pöydän ääressä. Haluaisimmekin uuteen kotiin pitkän hieman kapeamman pöydän (n. 90cm, nykyinen on kaiketi noin 120cm leveä), johon mahtuisi kolme tuolia riviin molemmin puolin ja sitten päätyyn syöttötuoli kuopukselle.

Nyt olisi siis tarkoitus hioa ja petsata jatkettava 4-6 hengen Bjursta-pöytämme, ja laittaa myyntiin (ota yhteyttä jos olet kiinnostunut!). Tilalle olisi tulossa mustien Hayn Loop pukkijalkojen varaan puinen 210 cm x 90 cm pöytälevy.

finnishdesignshop.fi

Valaisimet pöydän ylle todella tarvitaan, sillä nykyisessä vuokrakodissamme ruokapöydän paikka on olohuoneessa ja huoneen ainoa valaisinpaikka on ruokapöydän yllä. Ruokailuryhmämme yllä on siis tällä hetkellä olohuoneen valaisin. Uusiksi valaisimiksi mallailin aiemmin Normann Copenhagenin Hang-valaisimia mustina. Ne ovat todella kauniit, mutten ole täysin hullaantunut niihin. En ainakaan samalla tavalla, kun innostuin näistä Frandsenin Bilbao-lampuista. Juuri sitä fiilistä, mitä ollaan hakemassa!


ivor-innes.co.uk
ivor-innes.co.uk

Aikas hienot, vai mitä? Mustina olisivat tosi kivat, ja sopisivat noiden mustien Hay:n pukkijalkojen kanssa yhteen. 

designer-lights.com

Tom Dixonin Beat:it (mustat Fat ja Tall) olisivat myös komeat, mutta hinta pistää miettimään. Onneksi on aikaa vielä katsella ja harkita. 

2 comments:

 1. Noni, koukkuun jäin samantien. Uusi lukija siis ilmoittautuu. :)

  -Inanaa-
  http://whitefresh.blogspot.com
  [sisustamista valkoisella + lifestylea]

  ReplyDelete
 2. Kiva juttu! :) Toivottavasti viihdyt. Täytyy tutustua sinunkin blogiisi!

  ReplyDelete