1/25/2012

Kattopalkin kohtalo ja keittiökuvia!

T lähetti lupaamansa lisäkuvat raksalta, voi että siellä näyttää upealta! Erityisesti rakastan vitivalkoista Absolut Blanc-kvartsitasoa, Blancon Silgranit-allasta ja Blanco Linus-hanaa, ne ovat niin ylelliset. Meistä kumpikaan ei pidä rosterista, eli sitä ei pahemmin meidän keittiöstä löydy. Keittiö on todella valkoinen, ikäänkuin tyhjä canvas. Ilmettä saa siis helposti vaihdettua. Kaavailin ainakin saarekkeen päätyyn seinälle mustaa liitutaulua, ja graafisia musta-valko-harmaita keitttiötekstiilejä alkuun. 

Ihana Blanco Linus S-hana ja Silgranit-allas!
(lattialla maalaamista varten suojaus)

Välitila on maalattu Tikkurilan Luja-maalilla, joka sävytettiin Paperilla muiden seinien tapaan. Annamme sen aluksi olla ihan noin, saattaa olla että innostumme myöhemmin laittamaan siihen valkoista lautaa.. täytyy kypsytellä ajatusta! Mahtavat nuo roikkuvat sähköjohdot, eikö vaan? Yläkaapit laitetaan varmaan huomenna. Niihin on tarkoitus kätkeä mm. kodin pienkoneet, jolloin tasot pysyvät tyhjinä. Kahvikonetta meillä ei olekaan, vaan kahvi keitetään pienellä French Pressillä. 

Kattopalkin kohtalo

Liimapuupalkki sai myös Paperia ylleen. Nyt ei ollut aikaa virittää kattoon 1-2 palkkia tuon kaveriksi, joten se maalattiin kattoon sointuvaksi. Jos haluamme myöhemmin lisätä palkit, ja/tai muuttaa puupalkin sävyä, se voidaan hioa ja petsata. 

Korkeakaappeja ja pyrolyysiuuni

Korkeakaappien rungot on nyt myös koottu, tuohon tyhjään tilaan tulee Samsungin valkoinen Side-by-Side jääpalakoneella. Uuni pääsi myös paikalleen: ihana valkoinen Smegin pyrolyysiuuni! Uunin ja jääkaappipakastimen välissä on korkea apteekkarikaappi. Tuonne korkeakaappien päälle tulee vielä kippikaapit. Pahoittelut taas huonoista kännykkäkuvista, en malta odottaa että pääsen itse paikanpäälle hypistelemään ja kuvailemaan!

No comments:

Post a Comment