1/23/2012

Eurolavojen uusi kohtalo

Meillä on pari puulavaa, joista aluksi kaavailtiin olohuoneen sohvapöytää. Tila on kuitenkin sen verran pieni (n. 20m2), etten halua ahtaa sitä liian täyteen. Sohvapöydäksi siis hankitaan sittenkin jotain sirompaa, ja eurolavat päätyvät makuuhuoneeseen..

Kuva Hus & Hem

Koska meillä on jo melko korkea ns. jenkkisänky, lavat päätyvät kuvasta poiketen sängyn päätyyn. Luulen, että ne jätetään kuvan tavoin puun sävyisiksi. Tällöin ne tuovat hienoa kontrastia muuten valkoiseen makuuhuoneeseen. Ripaus mustaakin on tulossa. Tästä postailen tarkemmin myöhemmin, olohuone kumminkin valmistuu ensin ja sen sisustussuunnittelu on siksi ajankohtaisempaa :) 

Nykyisessä vuokrakodissa ei sohvapöydälle tilaa ole ollut, kun ruokapöytä on samassa pienessä "tupakeittiössä".  Uuteen kotiin tarvitaan siis uusi sohvapöytä! Ehdolla on Hay 

Hay Tray (kuva täältä)

Tai tämä Massproductionsin ihanuus

Massproductions Tio (kuva FDS)

Tion jalat kyllä hauskasti toistaisivat samaa muotokieltä kun Eames keinutuoli. Hmm! Täytyy vielä katsella ja harkita. Nyt kaikki aika tosin menee kyllä pakkaamiseen ja muuton organisointiin, saas nähdä miltä se koti sitten sunnuntaina näyttää. Huomenna saapuvat jo keittiön tasot! Tänään saatiin kaapistot (muut kuin korkeakaapit) koottua ja seiniä alusteltua maalausta varten, joten huomenna luvassa lisää kuvia lähes valmiista keittiöstä :)

2 comments:

  1. Tosi hyvä idea tehdä niistä sängynpääty. KANNATAN! =D

    Blogissani on sinulle tunnustus! <3

    ReplyDelete
  2. Kiitos tunnustuksesta! Unohdin vastata kommenttiisi, vaikka tunnustuspostauksen jo teinkin :) Eurolavasängynpääty on kyllä paitsi kaunis, myös halpa toteuttaa ja kivaa kierrätystä.

    ReplyDelete