5/12/2012

White wood wall

Vihdoinkin! Kyllä hyvää kannattikin odottaa, seinästä tuli todella upea. Juuri sellainen kuin päässäni kuvittelin.Oikeastihan seinä ei tule kiiltämään noin, vaan maali on vielä märkää kun naulankannat ja pari oksakohtaa kitattiin vielä piiloon ja maalattiin päälle. Seinissä ja laudoissa maalin sävy on Tikkurilan Paperi, vaikka pilvinen sadepäivä tahtookin vääristää kaiken harmahtavaksi.

Makkarin valmistuminen on tosiaan venynyt ja venynyt, monestakin syystä. Nyt on seinäpinnat kuitenkin vaatehuoneen tapettia vaille valmiit. Tapetti ostettiin jo aikoja sitten, mutta kun paketit avattiin, paljastui se laadultaan täysin kelvottomaksi. Sitten rakastuimme tähän mysteeritapettiin, jota edelleen metsästämme. Kohta selviää, saammeko sitä monen mutkan (ts. T:n työkaverin kaverin) kautta. Tilanne on siis se, että hollantilainen nettikauppa väittää tapetin olevan Graham & Brownin, mutta se ei G&B:n maahantuojan mukaan ole heidän mallistostaan. Tätä tapettia ei nähtävästi myy kukaan muu, ja he taas eivät lähetä Suomeen. Ja tuttumme, jolla olisi osoite mihin tapettia tilata Hollannissa, ei ole hollantilaista maksuosoitetta. Tämä nimenomainen nettikauppa vaatii sekä hollantilaisen maksu- että toimitusosoitteen. Yksi oljenkorsi on kuitenkin vielä käyttämättä, eli vielä ei olla luovutettu.. mutta aika naurettavia mittasuhteita saa tämä tapetinmetsästys ;) Onneksi huoneeseen voi muuttaa ennen vaatehuoneen tapetoimista, eli seuraavana vapaapäivänä lätkitään laminaatti loppuun ja asennetaan liukuovet. 

Pitkästä aikaa olen todella positiivisella mielellä remontin suhteen, on se vaan niin ihanaa nähdä valmista pintaa. Ottaahan tämä projekti aikansa, mutta talosta tulee takuulla huikean hieno. 

//

The "raw" white wood wall in the master bedroom is now ready. Still a little shiny in the pics, as the paint is not yet dry... but my oh my is it pretty! Just like I imagined it would be. For the longest time I'm feeling very good about this project, it'll take some time, but this house will look pretty amazing in the end. 

7 comments:

 1. Niin hieno! Mitenhän meillä mieski ymmärtäisi, että se on hieno..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, tykkään itsekin todella paljon! Oletko näyttänyt miehellesi lautaseinäkuvia Annaleena's Hem -blogista (http://annaleenashem.blogspot.com/)? Näytin sieltä nimittäin T:lle pari, ja hän oli yhtä myyty kuin minäkin ajatuksesta. Tekovaiheesta T tosin ei hirveästi pitänyt, oli aika paljon hommaa pienessä seinässä. ;)

   Delete
 2. Tuo seinä näyttää täydelliseltä! Minulle on tulossa samanlainen seinä makuuhuoneeseen. Teittekö tuon millaisesta laudasta? Onko takana koolingit vaiko suoraan runkoon kiinnitetty? Ja millä on lautojen kiinnitys tehty?

  ReplyDelete
 3. Tuo on tehty raakalaudasta joka on itse cutterilla vedetty suurimmat pois ja sitten vielä hiottu, takaa löytyy koolaukset ja 12mm tuulileijona ja laudat on kiinnitetty paineilmanaulaimella.

  ReplyDelete
 4. Kiitos kovasti vastauksesta Mr T.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eihän mua edes tarvittu :D Tosiaan, tuo tuulileijona on mustaa ja lähinnä siis ulkonäkösyistä siinä takana.

   Delete
 5. Blogissani on sulle haaste :)

  http://lifeanddecoration1.blogspot.com/2012/05/tunnustuksia.html

  ReplyDelete