5/02/2012

Human nature

Sitä haluaa just sitä mitä ei saa, eikö se aina mene niin? Löydettiin T:n kanssa tämä Graham & Brownin tapetti, joka olisi ihan täydellinen vaatehuoneeseen. Makea yhdistelmä koristeellisuutta ja minimalismia, mustaa ja valkoista, retroa ja modernia. Perfect. Mutta kun sitä ei näytä myyvän kuin tämä yksi ainoa hollantilainen verkkokauppa, joka kyselyistäni huolimatta ei lähetä sitä Suomeen...

Source wehkamp.nl

Nyt on kyselty suomalaisilta G&B:n maahantuojilta ja valmistajan brittisaitilta, josko sitä jostain kuitenkin saisi. Eihän se nyt voi olla niin, että tuota tapettia on enää jäljellä vain ja ainoastaan tuossa hollantilaisputiikissa?

Ei teistä kellään sattuisi olemaan havaintoja ko. kuosista? Vai haluaako joku ympäripuhua meidät takaisin siihen pallokuosiin? :) 

//

Basic human nature, you want what you can't have. We fell in love with this Graham & Brown wallpaper. Oh boy, it is absolutely perfect for our walk-in-closet. Black and white, retro and modern, decorative yet minimalist all in one. Only problem is, I have only found it on this one site that will not ship outside of Netherlands. Now I've been contacting Finnish retailers and G&B UK, hoping to track it down. WDYT, worth the hassle or should we just stick with the polka dots?

8 comments:

 1. aivan upee tapetti. Harmi jos ei suomesta löydy! :( mutta luulisi että jossain nyt myytäs, ainakin melkein samanmoista....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ainakaan vielä ole vastaan tullut ja aikamoisin keinoin on metsästetty :( Voi tosin olla, että eräs paikallinen tuttava auttaisi. Katsotaan, Tapetti on tosiaan upea! Oudointa tässä on se, että tuo sivusto myy tapettia Graham & Brownin valmistamana, mutta Suomen G&B maahantuoja väittää, ettei tapetti voi olla G&B:n. Varsinainen mysteeri!

   Delete
 2. Pallo sopii peilin kans paremmin mun mielestä. :) Tykkään kyllä tästäkin tapetista. Tästä tulee jotenkin mieleen, että voisi sopia eteistilaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kun jaksat kommentoida, Liisa :)

   Peilin kohtalo on vielä hieman avoin! Peili ostettiin alesta, ja paketeista kun avattiin selvisi, että siinä on kehyksessä halkeama (jolloin myyjä hyvitti puolet hinnasta, isolle peilille jäi hintaa 20e) . Se siis kitataan siistiksi ja se saa samalla kiiltävää valkoista Betoluxia päälleen, jolloin natsaa korkeakiiltoisiin lipastoihin ja hyllyihin paremmin. Jos tuon tapetin jotenkin saamme, ajattelin mallailla peiliä paikalleen. Jos se ei istu, se siirtyy lastenhuoneeseen ja ostamme vaatehuoneeseen uuden.

   Mielestäni tämä tapetti voisi sopia minne vaan! Meidän minimalistisessa sisustuksessa en tosin näe sitä muualla kuin vaatehuoneessa. Pallo on sekin edelleen mieluinen ja voi hyvin olla että saatavuusongelman takia se laitetaan :) Tiedä sitten onko se juuri se kun tätä tapettia ei mistään meinaa saada, että nyt me molemmat haluttaisiin tätä niin polttavasti.. heh!

   Delete
 3. NO nyt on kyllä minunkin silmääni miellyttävä tapetti, juurikin vaatehuonetta ajatellen. Kerrohan heti, jos keksit miten tätä saa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, tuo on kyllä täydellinen vaatehuoneeseen! Valitettavasti en ainakaan vielä ole toista jälleenmyyjää löytänyt.. ehkä Janikan kummitäti suostuisi lähettelemään meille tapettirullia? ;)

   Delete
 4. Olisikohan teillä Hollannissa ketään tuttavia, joille kyseistä tapettia voisi tilata, ja tämä tuttava sitten lähettäisi tapetit edelleen Suomeen? Oma kummitätini sattuu asustelemaan Hollannissa, joten putkahti moinen ajatus mieleen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tätä yritämme, kirjoitinkin operaatio tapetinmetsäsyksestä viimeisimpään postaukseeni (White wood walls). Jos tämä kuvio onnistuu, emme joutuisi edes maksamaan toimituksesta. Saa nyt nähdä kuinka käy. Tapetti tosin on todella halpaa, ettei sinänsä rahti ja vaikka pieni vaivanpalkkio lisäksi harmittaisi... ettei vaan sun kummitäti haluaisi alkaa diilaamaan tapettia? ;)

   Delete