5/05/2012

Scrap wood walls

Oletteko te törmänneet näihin raakalautatapetteihin?

Source Piet Hein Eek

Ihan hauskoja sinänsä, mutta ehkä tästä uudesta sisustusvillityksestä on vaikea innostua, kun nirhaisee erinäisiä ruumiinosia ihan oikeisiin raakalautaseiniin remontin keskellä alituiseen. Tältä meidän ainoassa vessassa siis näyttää tällä hetkellä. Saanpan ruksattua tämänkin aiheen Imagen sisustushaasteesta. :)


Jokainen seinä ei suinkaan ole paljas, vaan vanhan vessan puolella on vielä "rintamamiestalon henkeen" sopiva sininen laattakuvallinen muovinen Iki-levy. Vessan laajennusosa on siis ainoastaan purettu lautoihin asti, ja kipsilevyllä on päällystetty vain ne seinät missä ei tule menemään putkia.  Rouhea sisustus voi oikein toteutettuna olla ainakin kuvissa oikein kaunis, mutta ei näin... 


Huomatkaa epätoivoiset yritykset tehdä vessasta hieman siedettävämpi kauniilla H&M Home pyyhkeellä, matolla ja edelliseen vuokra-asuntoomme hankitulla puisella wc-kannella. Näkyypä peilin tasolla Mette Ditmerin suunnittelema musta säilytysrasiakin sähköhammasharjanpäille. Tällaista suoraan-sanottuna-kauheinta-vessaa-ikinä siivoaa ja järjestelee muuten melkoisella innolla, kun pienikin sotku tekee melko sietämättömästä vessasta jo todella sietämättömän. 

Mutta elämää on remontin ulkopuolellakin, eilen oli ja tänään tulee illallisvieraita. Kesän remppaa suunnitellaan tosin täyttä häkää, ja T ahertaa tällä hetkellä makuuhuoneen laminaatin parissa. Hiljaa hyvä tulee :) Pian on siis luvassa kauniimpaa ja ehkä mielenkiintoisempaakin luettavaa, kun yläkerrassa remppa etenee. Toivottavasti jaksatte seurata mukana.

//

Have you seen these scrap wood wallpapers by Piet Hein Eek? Well, let me tell you: when you keep getting cuts from raw wood walls in your own house on a daily basis, it becomes hard to get too excited about this kind of a trend. But there has to be life outside of remodeling, so we're enjoying life and friends and learning patience to deal with this unfinished house. As you can see above, our only bathroom is pretty bad.. I desperately try make it tolerable with pretty textiles and that wooden toilet seat. It won't be like this forever though! T is laying the new flooring in our bedroom as we speak, so soon the pics in this blog will get prettier.. bear with me!

No comments:

Post a Comment