4/29/2012

Wallpaper fiasco

Joo ei menny niinku Strömsössä tänään. Vaatehuonetta varten oli 3 tapettivuotaa, joista paketin avauksen jälkeen paljastui, että kaikissa oli erilainen pinta. Kaksi oli siis suhteellisen samankaltaista sileää ja yksi semmoinen röpelöpintainen, vaikkakin siis pakettien mukaan samaa tavaraa. Päätettiin sitten tapetoida kahdella rullalla ja katsoa riittääkö, hakea myöhemmin lisää. No, sitten selvisi että niissä kahdessa vuodassa, joissa pinta oli edes lähes samanlainen, kuvioväli heitti häränpyllyä. Kohdistaminen ei siis onnistunut ja tapetti oli muutenkin ohutta ja huonolaatuista. Lopputulema, ei tapettia tänään kun muiden menojen takia ei tänään rautakauppaan ehditä. Hiphei.

No, tuon tapetinhan ostin jo kauan ennen remontin alkua ja aloin empimään sen romanttisuuden kanssa... ehkä siis jotain kohtalon johdatusta, kun se osoittautui kuraksi? Nyt täytyisi löytää uusi tapetti. Eijffingerin pallokuosi olisi aika herkku mustan hormin ja korkeakiiltovalkoisten kalusteiden kanssa, vai mitä? 

kuva täältä

Toimitusaika 2-3 viikkoa. Grrrr. Täytyypä vielä katsella. Onko teistä joku törmänny kivaan tapettiin, joka mielestänne sopisi meidän vaatehuoneeseen? Vinkkejä otetaan vastaan :)

//

The wallpaper we had bought turned out to be absolutely lousy. Two out of the three packages had different surface texture. Then the two that we could use, that looked reasonably similar, turned out to have variable spacings in between the print details. So there was no way that wall paper was going on nice, especially since it was really thin and clearly poor quality. Well, maybe it was fate - I bought that wallpaper long ago, and was having doubts about how "old fashioned and romantic" it was. So I guess we'll go in another direction now.. How about this black and white polka dot? It could look fun paired with the black wall and glossy white furniture. But the delivery estimate is 2-3 weeks... ! I guess we'll have to look around and see if this is what we really want, and if it is I guess we can wait a while longer. 

9 comments:

 1. Voisin kuvitella, että on "teidän näköinen" tuo pallotapetti. :) Mutta jos vinkkejä kaipaat, niin mikä olisi tapetin budjetti?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa että kommentoit! Tuo pallokuvio on aika rohkea, ja siksi kai jarruttelen, vaikka tuosta todella vaatehuoneessa pidän. Siinä on kivaa tyttömäistä, vaatehuoneeseen sopivaa leikkisää tunnelmaa. Kiva kuulla että se olisi sinusta meidän näköinen! Toisaalta joku raitatapetti voisi myös olla kiva ja hieman hillitympi (Esim Esta Homen XL Stripes musta-valko-harmaa raitatapetti), mutta miehen mielestä tää pallo on parempi! Luulin että T olisi tätä ideaa vastaan, heh. Miehiä ei pidä aliarvioida.

   Kerro ihmeessä jos sinulla olisi jotain vinkkejä! Budjettia nyt ei sinänsä ole. Hyvälaatuisesta, tyylikkäästä tapetista voi hiukan maksaakin (että tällainen fiasko toistu). Paitsi ehkei nyt Eijffingerin joitain 600e/seinä kuoseja. :)

   Delete
  2. Nyt on kyllä mun mielestä mies oikeassa! On parempi tuo pallotapetti sen peilin ja muun kanssa kuin raita. :)

   Mun ehdoton tapettilemppari on Florence Broadhurst, jolta löytyisi montakin (mustavalkoista) tapettia, joka voisi sopia. Näissä on kyllä useiden viikkojen toimitusaika ja ovat hintavia (australialaisia, käsinpainettuja...). Joka tapauksessa, I'm in love...

   Ehkä vaatehuoneen kohdalla menisin lopulta tuolla pallolla ja Broadhurstia laittaisin johonkin enemmän esille. :)

   Delete
  3. This comment has been removed by the author.

   Delete
  4. Heh, kyllähän se pallo sinne hyvin sopisi! Taidetaan klikkailla tilaukseen tänään (jos ei nyt surffaillessa jotain vielä parempaa tule vastaan)! Kiitos tapettivinkistä, Broadhurstilla tosiaan on upeita tapetteja. En tosin löytänyt tuohon tilaan sopivaa, mutta täytyy pitää mielessä, jos muita tiloja tapetoidaan. :)

   Delete
 2. Blogissani on sulle haaste :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva haaste! Yritän ehtiä tarttua siihen :)

   Delete
 3. Höh miten ärsyttävää, mut onni onnettomuudessa ettet enää ollu niin innostunut siitä vanhasta tapetista. Uudeks vaihtoehdoksi äänestän tuota palloa minäkin!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ei sinänsä harmita että vaihtoon meni. Kiva saada kannatusta pallotapetille, siihen varmaan päädytään jos ei tuota G&B:n tapettia mistä juuri kirjoittelin saada hankittua:)

   Delete