5/11/2012

Crush(ed)

Oi, tämä Muuton Crushed-kulho on juuri niin ihana kuin kuvittelinkin. Kulhossa riittääkin ihailtavaa, sillä se on eri näköinen riippuen mistä kulmasta katsoo. 

Kulho on kuin tehty keittiöömme, se näyttää mielestäni upealta valkoista kvartsitasoa vasten. Ihania ovat kulhon täytteetkin: luomumangoa, -sitruunaa ja -avokadoa. Erityisesti luomumangoista pidän, nyt kun olen löytänyt kaupan, mistä niitä saa hyvälaatuisina ja edullisinakin. Näin harmaana päivänä värit ilahduttavat, lautasella varsinkin. Nyt siis auttamaan T:tä porkkanalla ja curryllä höystettyjen kalkkunanjauhelihapihvien teossa ja kasvisten pilkkomisessa :)

PS. Lautaseinässä menee vielä huomiseen kun tuo maali näin vilpoisena päivänä kuivaa kovin hitaasti..

//

I totally have a crush on my Crushed bowl. It's designed by Muuto, and it's absolutely perfect in our kitchen. I love how it looks different from every angle. I also love what's in it: organic mangos, avocados and lemons. Yum! Little splashes of color, especially in food, certainly brighten up these rainy spring days. 

4 comments:

 1. Kauniita kuvia. Blogissani on sinulle tunnustus.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, Mervi. :) Yritän tarttua jossain vaiheessa näihin haastepostauksiin!

   Delete
 2. Oih, ihan juuri ihastelin tätä kulhoa! :D Näyttää kyllä todella hyvältä!

  Nyt alkoi muuten kiinnostamaan, että mistä kaupasta löytää luomumangoja edullisesti? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sulla on tunnetusti hyvä maku ;) Kulho on upea!

   Olen bongannut luomumangoja nyt viikottain varmaan kuukauden ajan eräästä lähialueen prismasta (pk-seudulla). Joskin tässä on 3 lähistöllä, jossa vain yhdessä näitä on. Eikä niitä ikinä montaa ole, ostan usein melkein kaikki :D Hintaa noilla on siis noin 3,5e/kg, mielestäni edullista. Suomesta kun ei meinaa oikeasti mehukkaita ja hyvänmakuisia mangoja saada mistään. Nämä ovat jo ostettaessa melko kypsiä ja maistuvat, vaikka ehdin rakastua oikeasti tuoreisiin mangoihin Hawaiin lomallamme. Ehkä sieltäkin päin jostain prismasta saisi?

   Delete