5/26/2012

Cosmic crush

kuva Achica

kuva  Red Candy Shop

Valaisinfriikki ilmoittautuu ja tunnustaa uuden ihastuksenkohteensa. Tämä uusi tuttavuus on Leitmotivin Cosmos, joka ihastuttaa niin kromisena kuin mustana. Voisi sopia meillä esimerkiksi vitivalkoiseen porraskäytävään? On tässä kyllä haastetta, kun pitäisi löytää niin monta valaisinta tähän uuteen kotiin. Haastehan ei sinänsä olisi mikään, jos budjetti olisi rajaton. Harmi vaan, ettei ihan näin ole. Koitan lähipäivinä tehdä kollaasia valaisinehdokkaista. Olisi kiva sitä ennen kuulla, mikä on sinun viimeisin valaisinihastuksesi?

This industrial bling pendant, Leitmotiv's Cosmos, is my latest lighting crush. It would look lovely in our all-white staircase, I think. Seriously speaking, I'm struggling with all these lighting choices.. I have a thing for lamps and it's not easy to make these choices! Especially since our budjet is not unlimited. I'll try show you some of the candidates soon, but in the mean time I would love to hear: What is your latest lamp crush?

6 comments:

 1. Hih, no kun kerran kysyit niin tässä muutama.:) http://pinterest.com/moopeli/obsessed-with-lamps/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, todella upeita valaisimia olet pinnaillut! Pitäisköhän munkin rekisteröityä Pinterestiin? Voisi tosin tulla kalliiksi kaikki se inspiroituminen :D

   Delete
  2. Juu sehän tuossa on vaarana. Onneks varattomuus suojelee mua niin voin vaan keskittyä haaveilemaan :D Kannattaa ihmeessä rekisteröityä, tuolta löytää niin paljon inspistä ettei mistään!

   Delete
  3. Hehee, sait ympäripuhuttua - rekisteröidyin ;)

   Delete
 2. Toinen valaisinhullu ilmoittautuu :) Mua harmittaa, että meillä taitaa aika lailla olla valaisinkiintiö täynnä jo uutta kotiakin ajatellen, mutta kaksi pöytävalaisinta aion vielä hankkia ja siitä saankin aasinsillan viimeisimpään valaisinihastukseen: Flos:n ja Artemiden valkoiset pöytävalaisimet! Olen ensi viikon aikana tekemässä postausta, jossa ne molemmat näkyvät. Ihan "must have"-juttuja, ja joka kerta Sisustksen Koodissa käydessäni kuolaan niitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harmillista, jos ei ole paikkoja kaikille mieluisille valaisimille :) Sitä varten tosiaan tarvitsisi melkoisen lukaalin! Täytyypä seurailla blogiasi, mielenkiintoista kuulla mihin pöytävalaisimiin päädyt.

   Delete