5/22/2012

Wallpaper experiments

Sitä mysteeritapettia ei nyt saada. Se tuttava, jolla olisi ollut hollantilainen tili ja mahdollisuus tuoda tapetit Suomeen lähiaikoina, ei saanutkaan tapetteja tilattua koska nettikauppa ei suostunut lähettämään tapettia yritysosoitteeseen. Pöh! Mitäs nyt tilalle?

1. Esta Home Stripes XL


2. Eijffinger Wild@heart

3. Eijffinger Black & White


4. Esta Home


5. Lisa Bengtsson, "Svärmor"

6. Esta Home

7. Esta Home

8. Vallila Shadows on the Wall


9. Rasch Vanity Fair

kuva täältä
Auttakaa, äänestäkää? :) Osaa näistä mallailin lähinnä huvikseni, jos teillä on ehdottaa jotain tapettia kuulisin mielelläni vinkkejä! Toistaiseksi mikään ei ole ihastuttanut meitä molempia samalla tavalla, kuin se "mysteeritapetti". Jos tuota "Shadows on the wall"-kuosia saisi valkoisella pohjalla mustilla ruseteilla, se olisi täydellinen. Tuo musta versio on myös näyttävä, mutta tuleeko huoneesta liian musta? Tuon lisäksi sitä saa kermana (joissain kuvissa hyvin beessi, mustat rusetit) ja luonnonvalkoisena valkoisilla ruseteilla. 

Help me out, we need a new wallpaper since we can't get the mystery wallpaper after all. Vote, please! :)

12 comments:

 1. Äänestän ykkösvaihtoehtona numero kuutosta (paitsi että kyllästyykö tähän?) ja kakkosena Shadows on the wallia. Mustalla pohjalla vain seinään ja tarpeeksi valoa tuomaan avaruutta ja tunnelmaa. Ugh. Olen puhunut. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehee, kutosen heitin ihan läpällä :) Se on hieno, mutta ehkä tosiaan helposti kyllästyisi ja toisaalta, jos se luonnossa on vähänkään "migreenitapetti", niin sellaista ei välttämättä heti aamutuimaan haluaisi katsella. Mutta toi Shadows on the wall alkaa kieltämättä kutkuttaa, ihanaa "Chanel"-fiilistä ja jotenkin tosi sopiva nimenomaan vaatehuoneeseen. Tehokas valaistus tulee muutenkin, eli kaipa sen uskaltaisi mustanakin laittaa? Kiitos tosi paljon kun vaivauduit kommentoimaan!

   Delete
 2. Jos mustavalkoinen ja pallot kiinnostavat niin oletkos katsonut Econ mallistoa (www.eco.se)? Ecoa myy perus k-raudat eikä tapetitkaan ole hinnalla pilattu. Kannattaa katsastaa esim Eco Graphic. Koetapetoinnissa voi rajata tapetteja värihaulla niin ei tarvitse kaikkia kahlata läpi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä, nuokku! Itseasiassa katsoin noita aiemmin, mutta vinkistäsi kahlasin valikoiman uudestaan läpi. Aika kivoja kuoseja tosiaan on! Ei vaan osunut silmään tapettia jossa olisi sitä fiilistä, mitä vaatehuoneeseen haetaan.

   Delete
 3. kutonen ois mun valinta tai sit hyvänä kakkosena kolmonen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Riikka kommentista! Kutonen on kyllä makea! Se ei vaan taida olla ihan meidän tyylinen.. tai sitten mulla vaan ei ole munaa laittaa noin rohkeaa kuosia :D Pallo on edelleen vahva suosikki, tosin siinä mietityttää pallojen koko ja sitten taustan väri. Tosta Eijffingeristä kun jotkut sanoo että tausta on luonnonvalkoinen ja toiset että valkoinen, toisaalta siinä taitaa olla markkinoiden isommat pallot eli siitä plussaa. Ei mikään helppo valinta!

   Delete
 4. Mä annan ääneni ehdottomasti tuolle Shadows on the wall -tapetille mustana. Aivan täydellinen buduaarifiilis tulee siitä. Jos tummuus pelottaa, niin panostatte hyvään valaistukseen ja pidätte muut kalusteet valkoisina.

  Kysyin vielä miehenkin suosikkia, hänen mielestään parhaat olivat ensimmäinen ja just tää Shadows on the wall. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos valtavasti kommentista, Cinnabaria! Munkin mies on kanssa tuon Vallilan kannalla (raidasta ei pitänyt, heh), ja olenkin pyöritellyt Shadows on the Wallia koko päivän netraudan ostoskorissa. Kun näin kommenttisi rohkaistuin tilaamaan :) Bonusta siitä, että toimitusaika on vain 1-3 päivää. Ja saahan rullat sitten palautettua, jos tulee hurjalle katumapäälle. Nyt kyllä tuntuu valinta tosi hyvälle, juurikin tuo "buduaarimaisuus" ja semmonen Chanel-henkisyys viehättää. Tuskin näyttää liian tummallekaan, kun huoneessa on tehokas valaistus ja korkeakiiltovalkoiset kalusteet. Toivottavasti päästään pian tapetointipuuhiin!

   Delete
 5. Raita tai rusetit miellyttää täällä eniten, rusetit on ehkä hillitymmät :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, olin itse ihan samalla kannalla! Ja päädyin juuri tilaamaan rusettitapetin :) Se on tosiaan hillitympi, ja ehkä enemmän mun tyyliä.

   Delete