5/21/2012

FL/Y

Nyt se on vihdoin katossa, eihän tässä kauaa mennyt? Ja täytyy todeta, että valinta meni täysin nappiin. FL/Y on yksi niistä valaisimista, joka ei ehkä yksinään säväytä, mutta herää henkiin huoneessa. Ruokailutilan sisustukseen on muuten lähiaikoina tulossa iso muutos, nimittäin "uusi" ruokapöytä. Tämä nykyinen on sittenkin liian iso ja saa tilan tuntumaan hivenen ahtaalta, joten Hay:n pukkijalat pääsevät työpöydän alle ja maalin kuivuttua keittiötä koristaa ihan erilainen pöytä. Siitä lisää sitten kun se on valmis, kuten myös niistä miljoonasta muusta DIY/sisustus/remppaprojekteista, mitä meillä on tekeillä. 

Ihanaa maanantaita teille kaikille! Ainakin täällä päin jopa maanantai tuntuu kivalta, kun aurinko paistaa ja on kesäisen lämmin. Johan tätä kesää on odotettukin.

Kartell's FL/Y finally adornes our dining area. The dining area will look quite different soon, with a "new" table. More about that when the paint is dry and we can do the swap. This table, with Hay's Loop Legs, will be modified into our new desk. We have so many DIY/decorating/etc projects going on, I can't wait to show them to you guys. Have an inspiring Monday!

No comments:

Post a Comment