5/18/2012

In order

Minäkö tylsä ihminen? Perjantai-ilta on nuori. Muut on baanalla, ja tämä äiti-ihminen pistää elämän risaiseksi bloggaamalla järjestelyintoilustaan.. Tällä viikolla hankittiin yhtä jos toista, mm. walk-in-closetin henkarit. Päädyttiin lopulta mustiin Palaset Milli-henkareihin, jotka ovat melkoisia tilaihmeitä. Seitsemän neliön vaatehuoneessa on n. 6m tankotilaa, joten se halutaan käyttää mahdollisimman tehokkaasti. Ohuet vaateripustimet paitsi vievät vähemmän tilaa, ovat myös kevyempiä kuin esimerkiksi puiset. Näin seiniin kiinnitettyihin hyllyihin kohdistuu vähemmän rasitetta. Valmistajan nettisivuilta tilattuina nämä tulivat varsin edullisiksikin, vaikka arvatenkin näitä sai tilata melkoisen pinon. 


Vaatehuoneeseen hankin myös ensimmäiset Mujin akryylilaatikot koruille. Kiitos tätäkin kautta veljelleni, joka ystävällisesti näitä New Yorkin Mujin myymälästä haki ja postitti näille leveysasteille. Tulossa siis tämä kahden laatikon laatikosto ja pehmusteet. Eiköhän sillä pääse alkuun, tarkoitus olisi vielä hankkia näitä lisää. Palaset-sarjassa on muuten kivoja peittomustia muovilaatikostoja, näitä voisi hankkia miehen asusteille (kravaateille, kalvosinnapeille, kelloille jne). On se ainakin hitusen machompi kuin kirkkaat Mujit. Meillä kun tuo mies ei ole ihan yhtä paha järjestelyfriikki kuin allekirjoittanut. Mites teillä nämä roolit menee?


Kai joku muukin nauttii siitä, kun kaikki on tarkassa järjestyksessä? Sellainen sukulaissielu saattaisi innostua yhtä lailla näistä Ikean uutuuksista.
Lampun haku-reissulta ei siis tyhjin käsin lähdetty. Ei kai Ikeasta koskaan? Olisi muuten kiva kuulla, millaisia säilytysratkaisuja teillä on. Mistä olette erityisesti tykänneet?

I must be a very boring person, it's Friday evening and I'm blogging about organizing. Maybe I'm not the only one who likes things neat? This week I got lovely jars and containers from Ikea (yes, the lamp trip was not a total waste), space-saving hangers for the walk-in-closet, and also had my brother send some lovely Muji acrylic boxes my way. I was thinking of this opaque black acrylic box for hubby's things, like ties, watches and those things. I'd imagine it's a bit more masculine than the clear Mujis? In our house, I have to say the man is a little less keen about organizing than I am. How is it in your household? 

2 comments:

  1. Minä olen ihan samanlainen sen suhteen, että kaikelle pitää olla oma, tarkkaan mietitty paikkansa. Kerrankin mies nauroi katketakseen, kun minä kauppareissulta tulin korin kanssa kotiin, ja hän sitten kysyi, että mitä varten minä sellaisen ostin. "Pyykkipojille", vastasin minä, koska pitäähän pyykkipojillekin olla oma paikkansa. ;>

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee, kiva kuulla etten ole ainut! Vakavasti puhuen, kaikella todellakin kannattaa olla oma paikkansa. Siivoaminen on niin paljon helpompaa, kun ei ole niitä satunnaisia läjiä krääsää, joilla ei ole paikkaa ja jotka vaan pyörivät esim. tasoilla. Pyykkipoikia tosin en ole ikinä ennen itse käyttänyt, sisällä kun kerrostalossa ennen kuivatettiin ja kun meillä on toi kuivaaja ja pesukone samassa. Mutta nyt kun on piha, mielellään kuivattelisi ulkonakin.. ehkä mekin siis tarvitaan pyykkipoikia ja niille sopiva kippo? :)

      Delete