3/12/2012

Ripaus marmoria

Kerroinkin aiemmin ihastelleeni marmorisia suola- ja pippurisirottimia, ja nyt ne sitten meille kotiutin. Ovat kyllä todella kauniit sirottimet. 

Siinä ne nyt nököttävät String-hyllyllä. Sopivat tuohon kivasti, tykkään tuosta mustan ja valkoisen, puun ja marmorin yhdistelmästä. Mielessä hautuu eräs toinenkin marmori-idea, nähtäväksi jää toteutetaanko se.

Näiden sirottimien lisäksi kaksi isompaa hankintaa rantautuu meille tällä viikolla. Miehellä on myös ruhtinaalliset kolme(!) vapaapäivää putkeen, eli yläkerran remontti toivottavasti etenee tällä viikolla isoin harppauksin. Tällä viikolla luvassa siis remonttipostauksia ja uusia sisustuskuvia, mahdollisesti DIY juttuakin. Keskiviikkona juhlitaan valmistumistani, jolloin on virallinen todistustenjakotilaisuus eli publiikki. Diplomi-insinöörin tutkinnonhan suoritin virallisesti jo muutama kuukausi sitten, mutta näitä isompia juhlia järjestetään hieman harvemmin. Saatan siis toteuttaa uhkaukseni tyylipostauksista ja esitellä juhla-asuni... pysykää siis kuulolla, jos uskallatte.

Aurinkoista ja inspiroivaa alkanutta viikkoa!

No comments:

Post a Comment