3/31/2012

Inessa

Tänään on rempattu ja asioitu rautakaupassa. T oli ihana, tiputti minut salille ja hoiti rautakauppakierroksen tyttöjen kanssa kolmistaan. Olo on kuin hienommasta spasta kotiutunut, kun sain treenata 45 min ja käydä nopeasti saunassa ja suihkussa yksin. Muistatte varmaan, ettei meillä vielä ole kunnollisia pesutiloja. Pesutilat on 50-luvun alkuperäiskunnossa ja hädin tuskin plussan puolella kellarissa. Uutta 300l lämminvesivaraajaakaan ei vielä olla asennettu, 30 litran varaaja on aika pieni kun lattia ja suihkutilat on jääkylmiä.  Kyllähän siellä juuri ja juuri saunoo (kun T on kotona, ei onnistu yksin kahden lapsen kanssa), mutta pääosin peseytyminen on hoitunut juurikin salilla tai uimahallilla, kiireen tullen keittiön lavuaarissa. Suihkussa käymistä on siis oppinut arvostamaan ihan uudella tavalla. 


Omaa aikaa en ole pahemmin kaivannut, lähinnä yhteistä aikaa T:n kanssa. Se on ollut aika kortilla, kun tytöt eivät ole hoidossa ja koitamme jakaa ajan molempien töiden ja remontin kesken. Mutta nyt kun sain nauttia hetken omasta ajasta hyvällä omalla tunnolla, täytyy myöntää että se kyllä tuli tarpeeseen. Ehkä T oli kaukaa viisas, ja ajattelikin tällä tempauksella saavansa hieman leppoisamman ja timmimmän vaimon kotiin.  Kotimatkalla haettiin myös postista Inessan tilaus. 





Paketista kuoriutui Magisson Color-sarjan kakkulapio, Leopoldin teeputket, pieni karahvi oliiviöljylle, Eva Solon salaattikastike-shaker ja Mette Ditmerin suunnittelema teline sähköhammasharjan päille. Malli on tosi näppärä, on paljon hygieenisempää kun saadaan kaikkien päät omaan koloon (eivätkä ne makaa sekaisin isommassa hammasmukissa).  

Huomenna ehdin toivottavasti kuvailemaan makkariprojektin etenemistä. Makuuhuoneen puoli on jo levytetty, enää lautaseinän teko, seinien kittaus ja maalaus. Loppusuora siis lähestyy. Vaatehuoneessa on vielä sähkötöitä ja levytystä jäljellä, ja tapetointia. Sinnehän tulee koko asunnon luultavasti ainoat tapettiseinät. 

Nyt laittamaan ruokaa, luvassa ihanaa kokonaisena savustettua villiä lohta kera aiolin ja gluteenittoman, täysjyväriisipastasalaatin. Ihanaa lauantaita teille lukijoille! :)

//

Edit: I forgot my English summary, not that anyone asked for it but I thought I'd add it anyway. We had a great Saturday, T was awesome: he suggested he'd drop me off at the gym and he'd go to the hardware stores with the girls.  I felt like I'd spent the day at the spa after just one hour of sweating, sauna and showering at the gym. On the way back we picked up this package: a new salad dressing shaker by Eva Solo, a white signing carafe for oil, a cake cutter by Magisso and a granite toothbrush head holder by Mette Ditmer (genius design, so much more hygienic than having everyone's electric toothbrush head floating about in the same too deep mug). Also those two sticks, which are for brewing loose leaf tea. 

2 comments:

  1. Ihanat löydöt! Erittäin suuri kiitos vinkistä tähän sähköhammasharjanpää-säilytysongelmaan. Mä oon saanut jo melko tukun harmaita hiuksia yrittäessäni löytää sopivaa matalaa säilytysastiaa niille.

    Välillä tekisi kyllä itse kullekin hyvää päästä kylpemään ihan kaikessa rauhassa. Se virkistää kummasti, kun ei tarvitse huolehtia kuin itsestään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ja ole hyvä! Tuollaista hampuharjakippoa etsin itsekin kauan. Mun mielestä on käsittämätöntä, ettei noin yksinkertaista lokeroitua kippoa hammasharjanpäille ole näkynyt tähän asti missään. Teki tosiaan hyvää peseytyä rauhassa, yleensä kun saadaan miehen kanssa jonglöörata kahden pienen kanssa - siitä on rentoutuminen hieman kaukana :) Suosittelen!

      Delete