3/30/2012

Our dishes

Toiseksi sisustushaastepostaukseksi ajattelin tarttua aiheeseen "astia". Ensimmäisissä kuvissa komeilevat häälahjaksi saadut upeat käsintehdyt mustat Villeroy & Boschin kuohuviinilasit (osassa on näköjään vielä tarratkin - oho). Näitä dramaattisen kauniita laseja meillä on kuuden setti. 




Astioita meille on kyllä kertynyt monenlaisia: lautasia ja kulhoja on sekä mustana että valkoisena Teemana, ja lisäksi on mustavalkoista Sara La Fountainia. Kahviastiastoja on kolmea eri mustavalkokuvioista, ja sitten kaunis valkoinen posliiniastiasto (kuvassa vain lautaset). Valtaosa mustista Teemoista ja musta Mariskooli ovat myös häälahjoja. Kuvissa vilahtaa myös lastenlautaset, niistä kivoin on ehdottomasti niin ikään lahjaksi saatu mörkölautanen.



Lasisto meillä on kirjavaa, viinilaseja tosin on 6-8kpl setit. V&B:n kuoharilasien lisäksi kuohuviinilasit löytyy myös Iittalan Essence-sarjasta. Essence-sarjasta on myös puna- ja valkoviinilasit, ja setti jälkiruokaviinilaseja. Viinilaseja löytyy lisäksi hopeareunaisina Sara La Fountaineina ja luumunvärisinä Stockmannin Casa-sarjasta. Arkilaseina on Iittalan Kartiota, Ikean valkolasisia "käsintehtyjä" laseja ja niitä Ikean 4 dl 50 sentin myös kuumalle soveltuvia laseja (Pokal?). Esikoinen on kyllä verottanut osuutensa juomalasivalikoimasta, olenkin katsellut jotain kivaa settiä vesilaseiksi illallispöytään. Onko teille tullut vastaan kauniita lasistoja? Kovin mustavalkoista astiastoa voisi puolestaan piristää ne 500 euron sisustushaasteessakin vilahtaneet pastelli-KoKot. 

//

For my second interior design pic challenge post I'm inviting you to take a peak at our dishes. The first pics are of our gorgeous black handmade Villeroy & Boch champagne glasses that we received as wedding gifts. Most of our black Teema plates and bowls were also wedding gifts. As you can see, our dishes are rather black & white.. I'm thinking of buying some of Iittala's lovely new KoKo cups, bowls and little plates in beautiful pastel shades (mint and pale pink), to add that much needed touch of color. Note my daughter's precious Muumi-figure Mörkö-plate.

No comments:

Post a Comment