3/26/2012

DIY sushi night

Remontin ja lapsiperheen arjen keskellä on kiva välillä rentoutua ja nauttia hyvästä ruoasta. Tällä kertaa emme hakeneet sushia lempipaikastamme, vaan väkersin rullat itse. Sekin on jokseenkin terapeuttista. Oli tarkoitus tehdä lohi-, tamago- ja kappamakeja, mutta riisi pääsi loppumaan. Nautittiin siis lohi- ja tamagomakeista kurkkutikkujen kera.


Kuvien kanssa ei maltettu hifistellä, nälkäkin oli. Esikoinen on sushista aina yhtä innoissaan.


Remontista puheenollen, siellä on jo kipsilevyjä seinissä ja ruoteet lautaseinää varten. Huomenna päästään toivottavasti jo pitkälle levytyksessä, voisin ottaa vaikka muutaman kuvankin tänne. Illanjatkoja!

// 

Sometimes it's nice to relax and enjoy good food, even if there is a tall pile of drywall waiting to be nailed and a million other things that need to be finished. Tonight I decided to make the sushi myself, instead of ordering from our fave sushi joint. I ran out of rice, so we only ended up having two different rolls (tamago and salmon makis) with a side of beautifully chopped cucumber sticks.. as you can see sushi is always a hit with my older daughter!

2 comments:

  1. Äsh tuli nälkä :) En ole mikään sushin himoitsija, mutta kun edellisestä kerrasta on varmaan vuosi aikaa, niin voishan sitä taas välillä nauttia. Toisaalta mikä tahansa ateria ravintolassa kelpais kyllä pitkästä aikaa, pitääpä keskustella miehen kanssa, jos sais lapset hoitoo johonkin.. joskus... ;)

    Aurinkoisia remonttipäiviä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ravintola? Mikä se on? Arvaa vaan kuinka kauan meillä viimeisestä ravintolavisiitistä on.. ei oikein osata laittaa vauvaa hoitoon. Hyvää tosin tekisi varmasti teille ja meillekin! :) Kiitos! T puuhaa makkaria ahkeraan, onpa kiva nähdä kun kipsilevyjä alkaa olemaan joka seinällä ja sähkötyöt on tehty. Kohta pääsee kittaamaan ja maalaamaan!

      Delete