3/02/2012

Edistymistä keittiössä ja välitilamateriaali päätetty!

Tänään viimeisteltiin keittiötä. Suurin operaatio oli seinän purku jääkaappipakastimen takaa, jotta se saataisiin mahdollisimman syvälle. Ihan suoraan linjaan muiden korkeakaappien kanssa sitä ei saa, sillä ovien täytyy aueta. Lopputulos oli kuitenkin onnistunut, jääkaapin päälle vaan täytyy vielä laittaa peitelevy, ja vaihtaa nuo jääkaapin päällä olevat kippikaapit toisinpäin (miehet ei tajunneet että sillä oli väliä kummin päin ne meni - mielestäni symmetrisempi toisinpäin kun jääkaapin ja pakastimen välinen linja jatkuisi). Sokkelikin puuttuu, ja tuo rako uunin päällä toki peitetään myös. Kippikaappien ja katon väliin tulee kipsilevyä, johon integroidaan jonkinlainen valaistusratkaisu (Ideoita?). 


Pahoittelut huonosta kuvasta, meillä ei edelleenkään ole käynyt sähkäri ja keittiössä ainoana valonlähteenä on tällä hetkellä liesituuletin. Niin, enkä ole vielä opetellut riittävästi tuon EOSin saloja. Kasvis-linssimakaronilaatikon ehdittiin T:n kanssa kuitenkin väkertämään, se komeilee uunissa :)

Keittiön välitila maalattiin Luja-maalilla Paperi-sävyyn, muiden seinien tapaan. Ajatuksena oli, että näin jäisi aikaa pohtia tarkemmin mitä tilaan halutaan laittaa. Nyt sen päätimme, tilaan tulee ehdottomasti tuon valkoisen maalin päälle kirkasta lasia! Optiwhite-käsiteltyä luultavimmin, jotta viherrys minimoidaan. Voisinkin kuvailla tuota puolta keittiöstä ensi viikolla, kun saamme Kvikiltä altaan alapuolelle peitelevyn (oli naarmuuntunut kuljetuksessa ja tilattiin uusi tilalle). Kvikkiä ei kyllä voi muuta kun kehua, vaikka tuokin huomattiin aika pitkän ajan kuluttua toimituksesta tilasivat mukisematta, laskuttamatta uuden tilalle. Loistavaa palvelua! Millään ei malttaisi odottaa, että keittiö olisi ihan valmis, valaistusta varsinkin kaivataan.

Hauskaa viikonloppua teille kaikille! :)

No comments:

Post a Comment