3/04/2012

Onnen hetkiä


Ergon kantoreppu on paras keksintö ikinä. Sen sijaan että tuskan hiki otsalla työntäisi hangessa rattaita, saa pientä tuhisevaa nyyttiä halailla koko matkan. Vauva kantorepussa voi seikkailla kapeammillakin metsäpoluilla. Eihän noin pieni edes paina mitään. Ja voi sitä tunnetta, kun pieni nukahtaa äitiin nojaten. 


Onnea on myös seurata isiä ja tytärtä ja heidän hassutteluaan. 


Isin hartioilla esikoinen on jo pienestä pitäen kiertänyt maailmaa, olkapäiltä on ihailtu niin valuvaa laavaa Hawaiilla kuin Rooman Colosseumia ja näitä lumen peittämiä suomalaisia merimaisemia. 

Ihana päivä.  ♥

P.S. Huomenna yritetään saada päätettyä yläkerran pohja ja jatkettua remonttia. Jos teillä vielä on mietteitä jakaa pohjaratkaisuun liittyen, kuulisin niitä mielelläni. :)

7 comments:

  1. Minä se täällä taas vaan kommentoimassa, kun luettu on ja huomattu et ihanaa te ehditte vielä viettää aikaa perheen kesken auringossakin, eikä vaan pelkkää remonttia :)

    Niin ja kiitos siitä pantakiharalinkistä, katoin sen ohjeen ja jo tänään kokeilin itselleni, käytin keskimmäisen lapseni pantaa ja onnistu hyvin, vaikka päiväsuihkun märkiin hiuksiin laitoin ja "nukuin" vain nuorimman lapsen päiväunille nukuttamisen verran ;) Kyllä kelpas käyttää kiharatukalla esikoista kiekkokoulussa :D

    Ja joo, itse aikoinaan käyttäny lapsilla kantoliinaa ja se oli monen tilanteen pelastus!

    Hyviä päätöksiä ja muutenkin alkavaa viikkoa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana kun kommentoit :) Kyllä vapaapäivistä pitää nipistää aikaa rennolle yhdessä ololle, vaikka remontinkin suhteen tekemistä tietysti on.

      Pantakiharat on ihan mahtavat, koska mun mielestä efekti on sama kun olisi kihartimen tai lämpörullien kanssa äheltänyt mutta vaivaa ei tarvitse nähdä oikeastaan ollenkaan. Ja koska on niin helppoa, kiharoista voi nauttia ihan arkenakin: niin kiekkokoulussa, muskarissa tai ihan vaan kotipäivänä :) Kantoliina on kanssa tosi pop, etenkin matkustaessa! Olisi vaan esikoisen kanssa älynnyt Ergoilun ja liinailun, eikä katkonut selkärankaansa Baby Björnillä..

      Kiitos, mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin! :)

      Delete
  2. Ihana tunnelma näissä kuvissa!

    Sait myös pienoisen matkakuumeen nousemaan kun kuvailit teidän reissuja, molemmat paikat haluaisin nähdä! Olisi ihana päästä pian näyttämään meidänkin pikkumiehelle maailmaa isin olkapäiltä.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos! Juuri näitä hetkiä on ihana tallentaa kuviksi.

      Matkakuume on minullakin nyt kova, mutta remontin takia pitäisi jäähdytellä hieman... onneksi on ainakin konferenssimatka töiden puitteissa tulossa, eli sen verran päästään reissuun. Meille matkailu on ollut vähän kuin harrastus :) Esikoinen (täytti hiljattain 3v) on käynyt USA:ssa 3 kertaa ja tuolla Hawaiilla kerran, Espanjassa, Italiassa, Saksassa kahdesti ja heh, Virossakin kerran. Aina on muistettu räpsiä kuvia tytöstä isin hartioilla. :) Toivottavasti teidänkin pikkumies pääsee tutkimusmatkalle isin olkapäille!

      Delete
  3. Ihanan tunnelmallisia kuvia, olette todella suloinen perhe. :)
    Ja ihanat hiukset sinulla!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos ihanasta kommentista :) Piristit päivääni!

      Delete