4/13/2012

Colorful Friday the 13th
Kuten moni varmaan muistaa, meillä ei toistaiseksi ole lastenhuonetta (se remontoidaan seuraavaksi). Leluista on suuri osa vielä muuttolaatikoissa, mutta lempparit on olkkarissa ja meidän makuukommuunissamme yläkerrassa. Nyt niille on vähän nätimmät säilytyslaatikot, joista esikoinen onkin saanut ihan uutta innostusta lelujen raivailuun. Laatikoille kapuaminen on tietysti suurta huvia neiti 3v:lle, ja niitä vasten seisoskelu ja kävely taas riemastuttaa neiti 8kk:tta.

Kohta T tulee taas töistä kotiin ja sitten onkin luvassa shoppailua: sisustus- ja raksajuttuja. Toivottavasti kellään ei ole tänään epäonnea! Itse olen ihan vakuuttunut, että joku ostoslistamme asioista on varmasti loppu tai muuten vaan joku menee pieleen. ;)

//

We bought new Lego-block boxes to keep the toys at bay in the living room until we get the girl's room ready. Cute and colorful! The toddler is now more excited about cleaning, and of course rearranging these and climbing up on top. The baby (8 months) also loves practicing her walking by climbing up against these. Fun on so many levels. 

T will be home soon so we're off to get some stuff from the hardware store as well as some decorating items. With my luck and today being Friday the 13th, I bet they'll be out of something we need... :) Hope none of you have bad luck today!

4 comments:

 1. On kyllä koukuttavan ihanan näkösiä säilytyslaatikoita! Auttaiskohan nuo meiänki muksuja reipastumaan? ;) Onnea ostoksille, toivottavasti kaikki tarvittava löytyy!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on kyllä kivat! Saa nähdä miten pitkään jaksaa taaperoakaan innostaa ;) Siivous on kyllä nyt muutenkin pop. Kiitos onnentoivotuksista, metsään kuitenkin meni se reissu monelta osin: kaapinovia ei saatu, puuttuva etusarja olikin väärän mittainen, laatikkomatotkin saatiin väärän kokoisina.. noh, sain sentään Askon punotut muovitabletit ruokapöytään ja vaatehuoneen peilin :)

   Delete
 2. Nuo Legon laatikot olis kyllä kiva vaihtoehto meillekin lelupiiloksi. Kiva väriyhdistelmä noissa teidän bokseissa!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen, on meinaan aika metkat! Ja värivaihtoehtoja tosiaan on.. nämä sopivat aika kivasti tyttöjen huoneeseen, sitten joskus :)

   Delete