4/07/2012

Sneak peek in the WIC

Tein hutaistun havainnekuvan vaatehuoneen yhdestä seinustasta. Nämä havainnekuvat ovat hyviä monella tapaa: itse saattaa nähdä asioita uudelta kantilta, miehet hahmoittaa nämä paremmin kuin selostukset ja toisaalta saa tänne blogiinkin havainnollistettua suunnitelmia.


Muun talon sisustuksestahan tulee jokseenkin pelkistetty ja skandinaavinen, mutta vaatehuoneessa rikotaan hieman rajoja. Vaatehuoneesta tulee ylellinen ja jopa koristeellinen, vaikka väreissä (tai värittömyydessä) pysytelläänkin talon mustavalkoisessa linjassa. Vaatehuoneeseen tulee talon luultavasti ainoat tapettiseinät, sillä hormia luukunottamatta seinät tapetoidaan valkoisella helmiäishohtoisella damaskikuvioisella tapetilla. Kuosi on lainattu itseasiassa huoneen ensimmäisestä tapettikerroksessa, jossa on myös vaaleaa hieman hohtavapintaista damaskitapettia (uskokaa tai älkää!). Tämä kaunis tapetti jossain vaiheessa peitettiin keltavihertävällä siniorvokkitapetilla, oli kai sekin muotia joskus. Hormi saa ylleen mustan pinnan kuten kuvassa, joka tuo mielestäni kaivattua särmää ja kontrastia koristeelliselle tapetille. Siihen sijoitetaan myös suuri kokovartalopeili, koristeellisilla kehyksillä. 

Kalusteet vaatehuoneessa ovat korkeakiiltovalkoisia, alhaalla on lipastot ja päällä hyllyjä. Hyllyihin upotetaan pleksin taakse tehokasta päivänvalosävyistä LED-nauhaa, ja osaan hyllyistä tulee alle vaatetanko (muilla seinillä on vaatetankoja enemmän). Hyllyt tehdään luultavimmin itse, itseasiassa materiaalina tullaan käyttämään jotain yllättävää. Sen verran paljastan, että ne olivat valmiina tässä talossa kun ostimme tämän. Kierrätystä siis! Toivottavasti saamme idean onnistumaan.

Tänään on luvassa taas pieni rautakauppakierros, haetaan tarvikkeita lautaseinän tekoon. Huomenissa tai ylihuomenna luvassa remonttipäivitystä. Aurinkoista pääsiäisviikonloppua teille lukijoille!

//

Here is a quick sketch of our walk-in-closet plans, just one wall though. Glossy white drawers, white slightly shimmering damask wall paper, a dramatic black wall and a decorative mirror. Quite glamorous, a nice contrast to our fairly minimalist, scandinavian interior. Can't wait to show you pics of how all this is coming along, hopefully I'll have time to post pics tomorrow or on Monday. Enjoy your Easter weekend!

2 comments:

 1. Oi suunnitelma näyttää kyllä niin hyvältä! Musta on just ihana jos eri tiloissa on erilaisia tunnelmia ja vaatehuone jos jokin saa olla oikein romanttinen =) Mustaksi maalattu hormi varmasti toimii tuon tapetin kanssa. Hyvä idea laittaa vaatetangot hyllyjen alle, toimii varmasti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iso kiitos kommentistasi! Tosi kiva kuulla että pidät. Vaatehuoneessa on kyllä hyvä repäistä, sinne sopii hyvin romanttinen/ylellinen tyyli kuten sanoit ja kun siellä ei hirveästi aikaa vietä, niin tuskin koristeellinen ilme kyllästyttäkään. :) Toisaalta puhdaslinjaiset korkeakiiltokalusteet ja tuo musta hormi tuo kivaa kontrastia, eikä kokonaisuudesta pääse tulemaan ällöromanttinen. Vaatehuoneeseen voisi ehkä hankkia kattovalaisimeksi Kartellin Gén, läpinäkyvä muovivalaisinkin voisi tehdä yleisilmettä modernimmaksi.

   Säilytysratkaisuja pohdittiin pitkään ja hartaasti, minunkin mielestäni tuo tanko hyllyn alla on kiva ja toimiva: antaa paljon säilytystilaa, mutta kuitenkin ilmavasti. Tai ainakin toivon niin, saa nähdä miltä kokonaisuus valmiina sitten tulee näyttämään :)

   Delete