4/18/2012

8 things

Tänään on ollut oikein ihana päivä, kiitos siitä kuuluu suurilta osin T:lle. Inspiroiduin Kaisan kirjoituksesta Sentimental Journey-blogissaan, jossa hän haasteen vastaukseksi kertoi 8 asiaa, joista itsessään pitää. Vaikkei minua tähän haastettu, ajattelin tehdä tästä ihan oman versioni: kerro 8 asiaa, joita rakastat puolisossasi. Arjen (ja raksaamisen) keskellä harvoin pysähtyy näin perusteellisesti toista ylistämään, vaikka varmaan pitäisi. 

Joten T, tässä pieni osoitus siitä, miten tärkeä olet minulle.

1. Olet täysin omistautunut perheellesi. Huomaan joka päivä, miten tärkeitä minä ja tytöt sinulle ollaan. Kävit maanantaina kahvilla kaverisi kanssa, ja tulit kotiin perhospinnien ja -ponnarien kera. Teit taaperon aika onnelliseksi, ja minusta oli suloista miten muistit häntä ihan muuten vaan.

2. Hemmoittelet minut piloille. Valvoit yön töissä, mutta parin tunnin aamu-unien jälkeen jaksoit heittää minut ja nyytin vauvajumppaan. Eikä siinä vielä kaikki, jumpan jälkeen kiersit kanssani kauppoja ja autoit löytämään sopivat farkut. Et kitissyt, tai vihjaillut, että olisi kiire kotiin, vaan jopa ehdotit että käytäisiin vielä Lindexin lastenvaateosastollakin.  Kun halusin ostaa sieltä mekon tytölle, vaikkei hän sellaista edes tarvinnut, vaan koska se on ihana - kannustit kassalle.2. Olet maailman paras isi. Kun kotiuduimme kaupoilta ja pääsit vihdoin takaisin nukkumaan, heräsit kun esikoisemme itki isiä alakerrassa ja kampesit itsesi ylös ihan vaan halimaan häntä. Otit hänet viekkuusi peiton alle ja hän hymyili korvasta korvaan. Olitte maailman suloisin näky yhdessä. 3. Olet melkoinen renesanssimies. Rakentaminen ja remontointi? Onnistuu. Pihatyöt ja puutarhanhoito, taimikasvatus? Onnistuu nekin. Ruoanlaitto? Check. Auto rikki? Korjaat vian kuin vian.  


Kuvassa kasvaa T:n istuttamat raparperit, chilit ja tomaatit.

4. Jaksat aina tukea minua. Kun pääsin opiskelemaan Otaniemeen, irtisanoit työsi ja muutit sen kummemmin miettimättä kanssani toiselle paikkakunnalle. Niin, siis parin viikon deittailun jälkeen! Onneksi uskalsit lähteä, sillä urasi lähti täällä melkoiseen nousuun ja olemme perustaneet aika ihanan perheen. Opiskelu perhe-elämän ohella ei olisi ikinä onnistunut, ellet olisi järjestänyt töitäsi minun lukujärjestykseni mukaan. Kun mietin jatko-opintoja tai "kunnon" töihin menoa, kannustit tavoittelemaan tohtorinlakkia - ja edelleen säädät työaikasi minun menojeni mukaan ja tsemppaat mukana rankkoinakin päivinä. 

5. Olet ilo silmälle ;)

6. Pidät ystävistäni ja he pitävät kaikki sinusta. Olet facebookissa kaveri isäni, veljeni ja jopa setieni ja tätieni kanssa.

7. Kanssasi on ihan mahtava jutella. Monesti harmittaa mennä nukkumaan, kun kanssasi on niin hauskaa jutella aamuyön pikkutunneille asti.

8. Tykätään samoista asioista: mm. liikunnasta ja ulkoilusta, sisustamisesta, ruoanlaitosta, matkustamisesta. Erityisen kivaa on, ettet sinäkään pidä punaisesta lihasta ja että meillä on samat allergiatkin (:D), niin ei tarvitse tehdä useampia ruokia. 

Tällaista hempeilyä tänään. Voisin haastaa tähän tempaukseen muutaman muunkin. Mervi ja Petri modernista puutalosta ja Petteri ja Oona rintsikasta voisivat tehdä tämän toisistaan. Samoin Miia Oma Koti Valkoisesta, Elli Mööpelistä ja Cinnabaria Valkoinen Koti-blogista voisivat antaa miehilleen tunnustusta. Niin ja tietysti Kaisakin saisi tehdä tämän uudestaan, nyt vaan siitä toisesta puoliskosta! Haasteen saa napata mukaan muutkin, spread the love! :)

//

I thought I'd give T some credit for being an awesome dad and husband. He's also quite the Renaissance man: he's so handy at remodeling, and even gardning. Look at those little seedlings! Our chilis, tomatos and rhubarbs. I'm also pretty sure he can fix anything and everything (even cars). This post is mostly for him so I'll not translate all the details. Look at the cute dress we bought for our older daughter! 

10 comments:

 1. ihana kirjoitus <3

  ReplyDelete
 2. Ei vitsit, miten ihana mies sulla on!!! Pidä kiinni ja lujaa tuollaisesta paketista! Ja kerrassaan loistava tapa osoittaa miehelle kuinka välität, se kuitenkin lukee tätä sinun blogiasi. Itsellä ei useinkaan tuu tarpeeksi kerrottua niitä hyviä asioita. Täältä sinun blogistasi välittyy kyllä aina sellainen positiivinen vire kun miehestä puhutaan! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on, ja todellakin pidän kiinni - kuudennetta vuotta! Nämä ovat kyllä niitä asioita, joita on kiva joskus ihan kirjoittaakin toiselle eikä vain sanoa. Heh, kiva kuulla että välittyy positiivinen sävy miehestä puhuttaessa. Eihän tätä blogia olisi ilman häntä, lähes kaikki kun on hänen käden jälkeään :) Haastan sitten sinutkin mukaan kehumaan miestäsi!

   Delete
 3. Aaaw, ihana postaus. :) <3 Love is in the air! Niin mukavaa lukea tämmöisestä onnesta. Danielkin on kyllä oman postauksensa ansainnut! Liityn siis piakkoin tämän haasteen piiriin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kiitos! Sunkin blogista paistaa Danielista puhuttaessa onni, sitä on tosiaan ihana lukea. :) Kiva että otat haasteen vastaan!

   Delete
 4. Oi ihana kirjoitus! Sun T vaikuttaa ihan mun P:ltä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ollaan kyllä onnekkaita :) Kirjoita sinäkin ihmeessä P:stä oma postaus!

   Delete
 5. Mun piti vielä tulla tähän kommentoimaan, että tää sun kirjoitus on kyllä aivan ihana! Lucky you ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sunkin siippasi vaikuttaa melkoiselta kultakimpaleelta, onnekkaita ollaan molemmat! :)

   Delete