4/14/2012

Not quite there yet

No, perjantai 13.päivä potkaisi minua persauksiin sitten ihan kunnolla. Yksi niistä jutuista mitä piti noutaa, ei ollut saapunut. Sitten saimme keittiöömme sen puuttuvan etulevyn, mutta väärän kokoisena. Laatikkomattojakin tuli mukaan kaksi kasikymppistä, vaikka olin vailla kahta kuuskymppistä. Sopivaa jatkumoa tähän onnettomien tapahtumien sarjaan oli tietysti se että T hälytettiin ylitöihin tänään. Hei hei muutto huomenna. 

Valmista pintaa siis ei ole vielä esiteltävänä, mutta pieniä vilauksia tulevaan yritin räpsiä tyttöjen kanssa.


Aikuisten makkarin ovi painikkeineen. 


Ihanat puhtaan valkoiset (kuva valehtelee) kokolasiset liukuovemme. Näiden läpi kuljetaan siis aikuisten makkarin vaatehuoneeseen. 


Vaatehuoneen peili on iso, ja melko romanttinen. Mustaa seinää vasten se toivottavasti näyttää vähemmän maalaisromanttiselta ja enemmän modernilta. Tässä kuvassa muuten näkyy hyvin, miksi minulla on hiukan hoppu saada uusi makuuhuone valmiiksi. Ruskeat kangaspahvi-Halltex seinät kaatuvat päälle. 


Vielä keskeneräiset vaatehuoneen lipastot, sininen on siis suojakelmua ja lipastot ovat oikeasti valkoisia. Peilikuvassa näkyy millainen rivi näitä on tulossa.


Ja lopuksi vielä tasapuolisuuden nimissä kuva tyttöjen vaatesäilytyksestä, heille ostettiin korkeakiiltovalkoinen 2m leveä Pax. Se sijaitsee nyt tulevan vessan paikalla ja on meillä aikuisilla lainassa kunnes vaatehuone valmistuu.

Tänään illalla ja huomenna tela heiluu ja saamme toivottavasti mahdollimman paljon aikaan.  Ensi viikolla on onneksi sen verran vapaita, että varmasti päästään siirtämään sänkyä. Kauniimpia kuvia siis luvassa! Rentouttavaa lauantai-illan jatkoa teille kaikille!

//

Some sneak peeks of things to come. The door of our new bedroom (1), the sliding doors for the walk-in-closet (2), the mirror for the walk-in-closet (3), the new white drawers also for the w-i-c (4) and finally the white Ikea Pax wardrobe we got for the girls' room. When you look at the green carpeting and brown cardboard-like walls, you can see why we are in a hurry to get the new bedroom ready. Luckily it won't be much longer anymore. Soon I'll be able to post the prettier pics..

Have a relaxing Saturday!

10 comments:

 1. Liukuovet ovat kyllä kauniit! Ja uskon, että tuo peili on tosi hyvä mustan seinän kanssa ja hieno valinta tuomaan vaatehuoneeseen vähän arjen luxusta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, halusin liukuovista simppelit ja ajattomat :) Arjen luksus ja ylellisyys vaatehuoneessa onkin tavoitteena!

   Delete
  2. Onkin tosi hyvä idea mun mielestä elävöittää sellaisia tiloja, jotka monesti jäävät tylsiksi ja vähälle huomiolle! Olen miettinyt samaa meidän kodinhoitohuoneeseen liittyen, josta myös käynti saunaan ja ulos. Eli että siitä saisi viihtyisän ja myös tarvittaessa tunnelmallisemman pukeutumistilan.

   Delete
  3. Ihan totta, kaikkia tiloja saa ja ehkä pitääkin sisustaa! :) Vaatehuone, kodinhoitohuone sun muut arkiset tilatkin saa olla viihtyisiä. Tosi hyvä idea teillä sisustaa kodari niin että se toimii myös kivana pukeutumistilana, saunomisesta tulee varmasti vielä rentouttavampaa!

   Delete
  4. Vielä piti kysyä täällä samaa, mitä kyselin sinulta tuolla oman blogini puolella: eli miksi sun mielestä niihin Artek-tuoleihin ei sovi valkoinen? En ole itse osannut ajatella ettei sopisi. :)

   Delete
  5. Heh, olisi varmaan pitänyt selventää :) Mielestäni tuolien muotoilu ei pääse oikeuksiinsa valkoisessa tuolissa, ainakaan samalla lailla kuin puisessa tai mustassa. Ei valkoinenkaan siis missään nimessä väärin ole, mutta se vaan jotenkin häivyttää tuolit taustaan. Toivottavasti saat miehesi lämpenemään Muuton pöydälle! Meillä yleensä mies on samaa mieltä sisustusasioista, mutta jos joskus täytyy lämmittää jollekin hankinnalle paras keino on kauniit sisustuskuvat, missä huonekalu näkyy osana muuten hienoa sisustusta. :)

   Delete
  6. Hmmm, joo, tosiaan, ymmärrän pointtisi! Meillä on tulossa siihen tilaan harmaat seinät, joten valkoinen ei jää taustalle sinällään, mutta ehkä se tosiaan "puurouttaa" sitä muotoilua. Täytyypä jatkaa mietintöjä!

   Muuton pöydästä olisi tosi kiinnostavaa kuulla käyttökokemuksia, eli onko pinta miten kestävä. Mutta hieno se kyllä on...

   Mun mies tykkää yleensä asioista, jotka on jollain tapaa hänelle tuttuja ja yleensä siis kaikkea joutuu esittelemään useampia kertoja, ennen kuin "käy". Sitten jälkeen päin hän ei edes muista epäröineensä... ;)

   Delete
 2. Ihana tuo iso peili!!! Mistä mahdoitte sen hankkia? t. rakentajat Mikkelistä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, peili on alebongaus Jyskistä! Siinä sattui olemaan vielä pieni naarmu, joten saimme peilin muistaakseni kahdella kympillä. Olikohan peilin nimi "Reflection"? Se on aina tasaiseen tahtiin ollut tarjouksessa edelleen.

   Delete
 3. Kiitos pikaisesta vastauksesta. Täytynee suunnata paikalliseen Jyskiin...

  ReplyDelete