6/15/2012

One summer day


Tänään on ollut kaunis, lämmin päivä ja ulkona on puuhasteltu kaikenlaista. Aamulla noudimme uuden Bacsacimme postista, ja päivemmällä täydensimme multavarastojamme. Samalla mukaan tarttui (vielä) lisää ruukkuja ja siemeniä. Tällä kertaa Pak Choita, punavartista baby pinaattia ja pussin verran lisää lehtikaalia.

Bacsacissa majailee nyt kahta eri pinaattia (Matadoria ja sitä punavartista), erilaisia mangoldeja, lehtikaalia ja pensaspapua. Ruukkuihin siirsin vanhojen kiviportaiden raoissa ja ruusupensaan alla majailleita mansikoita. Pak Choi pääsi jättiruukkuun kasvihuoneeseen, sillä se on kuulemma arka kirvoille ja etanoille. 

Illalliseksi savustimme taimenta ja jyväbroileria grillissä. Lisukkeena söimme salaattia, grillattuja vihanneksia ja kotitekoista basilika-aiolia. Kuvasin paljon ulkona ollessamme, joten ihania muistoja tallentui myös valokuviin. Omalla pihalla on kyllä kivaa, vaikka terassit uupuvat ja kaikki on kesken. Valtaosa ylimääräisistä istutuksista, lahonnut pihlaja ja ylikasvaneita pensaita kaadettiin eilen.. pikkuhiljaa kohti omannäköistä, selkeää pihaa siis.

What a great day today! Gardening, grilling (veggies, trout and grain-fred chicken),  photographing the kids.. 

6 comments:

 1. Kivalta vaikuttaa teidän päivä! Mä myös kotiutin kaksi Bacsacia tänään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kerrothan ja kuvaathan blogiisi mitä niihin päätyy kasvamaan.. :)

   Delete
  2. Juu, laittelen kuvia myöhemmin, kun pussit saavat asukkaat :)

   Delete
 2. Uuuih, savustettua taimenta. Nam! Rouvalle olisi haaste minun blogin puolella. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kivasta haasteesta :) Yritän ehtiä kohta puoleen tarttuakin siihen!

   Delete