6/07/2012

Dream come true


Meidän Vitamix saapui tänään! Valkoisena tietenkin. Ei ehkä kaunein sisustusesine, mutta jatkuvassa käytössä ja siksi esillä. Kyseessä on siis blenderi, jonka tehoa mitataan hevosvoimissa (niitä on kaksi...). Tällä saa atomisileää melkein mistä vain. Meidän tapauksessa käytämme tätä pääsiassa viherpirtelöihin, mutta kuivakannulla tällä tehdään itse myös esim. mantelijauhot ja pähkinävoit/tahinit.  Niin, ja tietysti näin kesällä maidottomat jätskit ja kaikenlaiset muut hellattomat ja uunittomat kokkailut. 

Toivottavasti Vitamix lunastaa lupauksensa käyttöiän suhteen. Laitteella on 7v takuu, ja käyttökokemuksien perusteella käyttöikää voidaan mitata vuosikymmenissä. Olisi aika mukavaa, ennen tätä satsausta ehdimme ostamaan yhden edullisemman ja kaksi mukaparempaa 200-300€ tehosekoitinta viimeisen viiden vuoden aikana. No, onni kai se oli kun takuuaikana sentään sanoivat itsensä irti. 

Ja oli kyllä paras lounas-smoothie ikinä! Greippiä, avokadoa, omenaa, pinaattia, herneproteiini- ja viherjauheita.. tytötkin hotkivat. :) Rakenteesta tosiaan tuli silkinsileää, aiemmilla blendereillä koostumus on ollut enemmän tai vähemmän rakeinen. Pitäkää vaikka vähän pöhkönä mutta Vitamixista haaveiltiin jo silloin, kun ensimmäistä edullista blenderiä kotiin kuskattiin. Paljon iloa verrattain pienestä laitteesta!

Our Vitamix, finally! And in white of course. I sure hope it lives up to our expectations. Today's lunch smoothie was definitely the best ever, even the girls agreed. 

6 comments:

 1. Aivan ihanan näköistä teidän keittiössä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, -I-! Juuri aurinkoisina päivinä huomaan ihailevani keittiötämme, se herää kauniisti henkiin kun valo toistuu valkoisilta pinnoilta.

   Delete
 2. Upea tuo keittiö, niin valkoista. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Irina :) Valkoinen oli kyllä hyvä valinta, paljon helpompi pitää puhtaanakin kuin odotin. Korkeakiiltoiset kaapinovet ja kvartsitaso kun on niin helposti pyyhittävissä.

   Delete
 3. Oi kun kaunista! Ja onnea mixeristä - meilläkin pian osto edessä..taisiis sitten kun ollaan päästy uuteen keittiöön! :) Miten muuten volyymi-taso, onko hiljaisempi?!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Bella :) Nämä Vitamixit ovat tosiaan melkoisia masiinoja. Olin lukenut äänitasosta jos jonkinlaista mielipidettä. Varauduin vähintäänkin ferrari-tason korvatulppameteliin, mutta eihän tämä edes ollut meidän edellistä huomattavasti pienitehoisempaa (ainakaan paljoa) äänekkäämpi. Hiljaista jos etsit, niin kannattaa ostaa joku muu. Mutta jos kaipaat tehoa ja blenderiä joka siloittaa melkein mitä vain kädenkäänteessä, niin tähän kannattaa panostaa.

   Delete