6/22/2012

Busy Midsummer

Kaupunki on autio ja kaikki muut ovat varmaankin mökeillään tai muuten vaaka-asennossa grillin äärellä pullo kourassa.. mutta mitä tekee meidän perhe? Muun muassa kitkee voikukkia (minä ♥ Fiskarsin voikukkakitkin), leikkaa nurmikkoa, kastelee havuaitaa ja vihanneksia, valaa betoniallasta ja kittailee uuden wc:n seiniä. Sitten kun kitti kuivuu, vaihdetaan mekin hiukan vapaalle. Luvassa grillailua ja oleilua ihan oman perheen voimin. Niin, ja allaskaapin maalausta :) 


Aurinkoista, rentouttavaa ja nauruntäyteistä Juhannusta teille kaikille!

It is Midsummer Eve in Finland, which is a big thing here. Typically people head out to their summer cottages, swim, grill and drink. What does our family do? We mow the lawn, make a concrete sink, water our plants, smooth out the walls of our new bathroom.. soon we'll try to relax too and do some grilling. Oh, and paint our vanity white.. to you fellow Scandinavians out there, have a sunny & relaxing Midsummer!

2 comments:

  1. Kaupunkijuhannusta mekin vietetään kun miehellä on töitä. Grillailemaan silti päästiin tänään kahteenkin otteeseen eri ystävien seurassa niin ei valittamista.:) Leppoisaa ja touhukasta juhannusta teille!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, ei oltu siis ainoita :) Tuttua kyllä tuo mies töissä juhlapäivänä, niin meni meilläkin viime vuonna. Teillä taisi kuitenkin olla mukavaa, aikuisten kesken oli varmasti virkistävää rentoutua! Ehkä mekin ensi kuussa pitkästä aikaa voitaisiin hääpäiväksi värvätä lastenhoitoapua.. :)

      Delete