6/06/2012

Master Bedroom


Tässäpä tämä, meidän uudistunut makuuhuoneemme. En tiedä voiko pahemmin puhua vielä sisustuksesta, kunhan jotain on. Ikean poistomyynnistä mukaan tarttunut puunvärinen Sven-Erik palli on ollut tähän asti keittiöjakkarana, mutta siirtyi nyt väliaikaiseksi yöpöydäksi. Samoin poistoalennuksesta ostettu Antifoni-lattiavalaisin saa toimia lukuvalona, kunnes kotiutamme valkoisen Jieldén ja Antifoni siirtyy työ- tai lastenhuoneeseen. Päiväpeitto ja uusi helmalakana ovat nekin vielä hakusessa, ja pahoittelen ryppyisiä lakanoita. Tällä kädellä ei pahemmin nyt ylimääräisiä touhuta. :) Niin, ja tuo peili on siis menossa vaatehuoneeseen ja vaaterekkikin on ostamatta. 

Mutta niin pikaseen kyhätty ja vaiheessa kuin tämä makuuhuoneen sisustus on, pidän siitä. Itseasiassa tuo nojaileva peili on niin kiva, että luultavasti hankitaan siihenkin kokovartalopeili (mustilla kehyksillä?). Ja maton puute itseasiassa miellyttää silmääni sekin. Tosin voi olla, että talvella kaipaan maton tuomaa pehmeyttä. Tällä hetkellä minimalistinen ja lähes kokovalkoinen sisustus kuitenkin tuntuu ihanan raikkaalta. 

So here are a few quick shots of our new bedroom. It's all very temporary: that wooden stool acting as a nightstand is actually from our kitchen, and the lamp will end up either in the kids' room or office. That leaning mirror will be hung on the black wall in the walk-in-closet. Actually I really like it this way: minimalist and fresh. We'll be buying another large mirror just for that spot. I think we'll skip the rug altogether, but I may come around by winter time.  Sorry about the wrinkly sheets, with my injured hand I'm totally skipping all unnecessary chores. Still need to find those new bedcovers!

16 comments:

 1. Tämä on aivan ihana! Jakkaroineen, valaisimineen päivineen. Ei edes kaipaa uusia tilalle. :) Makea vaakalaudoitus ja.. ja.. ihana kokonaisuus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kiitos Kaisa! :) Itsekin tykkään valaisimesta ja Sven-Erikistä, joten kiirettä (tai edes tarvetta) korvata niitä ei vielä ole. Voi hyvinkin olla, että jakkara jääkin yöpöydäksi jos totutaan siihen, ettei yöpöydässä ole säilytystilaa.

   Delete
 2. Näyttääpä ihanalta! Kiva idea tuo "lautapääty" :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Iisa :) Tuohon lautaseinään olen itsekin todella tyytyväinen, siitä tuli vielä kivempi kuin odotin!

   Delete
 3. Ihana masteri teillä! <3 Tykkään just tuollaisesta ei niin viimeisen päälle harkituista yksityiskohdista mitä sieltä löytyy, eli tuo jakkarayöpöytä ja peili. Niin ja tietty toi lautaseinä, mut sehän onkin enemmän harkittu juttu.

  Minä unelmoin meidän olohuoneen korkean seinän pintaan sellaista vanhaa ladonseinälautaa. Olisi aivan mahtava, ellei tulisi niin kalliiksi ja hankalaksi toteuttaa... :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Cinnabaria :) "Harkitsemattomat" yksityiskohdat tosiaan voivat olla juuri niitä parhaita. Ikinä en olisi tajunnut hankkia tuohon peiliä, kunhan vaan laitettiin se siihen odottamaan vaatehuoneeseen kiinnitystä. Se on kyllä siinä ihan täydellinen, toistaa kauniisti ikkunan maisemaa ja tekee huoneesta avaramman oloisen. Ja onhan se hauska slap-in-the-face kun siitä näkee naamansa heti kun sängystä aamuviideltä kömpii ylös, heh.

   Mikä siinä olisi niin kallista ja hankalaa? Olisi varmasti upea, hienoa kontrastia keskelle modernia valkoista kivitaloa!

   Delete
  2. Mitä oon katsellut niin, on aika hyvissä hinnoissa sellaiset vanhat ladonseinälaudat, meille kun sitä menisi tuohon seinään niin julmetun paljon, koska sama seinä jatkuu myös yläkerrassa. :/ Lisäksi ei oo paljon niin isoja eriäkään tarjolla mitä tuohon menisi. Metsästellään, jos sattuis osuun kohdalle. :)

   Delete
  3. No johan on, aika outoa että sellaisista pyydetään niin paljon. Toivottavasti jostakin kuitenkin osuisi kohdalle sopiva erä ja saisit toteutettua visiosi. :)

   Delete
 4. Ihana makuuhuone :) Miten olette toteuttaneet tuon lautaseinän?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Lautaseinästä kirjoittelin aiemmin täällä http://vastarintama.blogspot.fi/2012/05/white-wood-wall.html, kommenttiboksissa T seposti kuinka seinän teki.

   Delete
  2. No sieltähän se löytyikin :) Minkä kokoista lautaa käytitte tuohon?

   Delete
  3. Taitaa olla 125mm leveää ja 25mm paksua. :)

   Delete
 5. Ihana valkoinen makuuhuone!

  ReplyDelete
 6. Tuo jakkarahan on TODELLA kiva ja sopii valkoiseen tilaan todella hyvin! Kiva makkari kaikin puolin! =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Nanna! Joo, Sven-Erik on ehdoton suosikkini! Se näyttää myös ihan mahtavalta valkoisessa keittiössä mustan String-hyllyn parina. Eikä ollut hinnallakaan pilattu, tosiaan Ikean poistomyynnistä olikohan edes kymppiä? Ja ihan oikeaa puuta. Ei tarvinnut siis kauaa tehdä ostopäätöstä. Täytyy nyt katsella keittiöjakkaroita ja yöpöytiä, ja katsoa sitten kumpaan huoneeseen jakkara päätyy.

   Delete