7/31/2012

Coming together (part II)
Pienet välitilannekuvat puhtaammasta tekeillään olevasta kylppäristä. Pari tuntia tänään hinkkasin laasteja laatoista saumausta varten. Seinälaattoja pyyhkiessä olo oli kuin lapsella jouluna; sieltähän paljastui pyyhkäisy kerrallaan, pala palalta, alusta asti itse suunnittelemaani kylppäriä... Lattiaa hinkatessa into oli tosin ehtinyt jo hieman lopahtaa ja kaikki se helteessä konttaaminen alkoi maistumaan puurolta :) Mutta puhdasta tuli ja T saumaakin parhaillaan laattoja!  

Tekemistä saumaamisen jälkeenkin tosin vielä on: yksi kipsilevy seinä-wc:n kotelon päälle (taustaseinälle) ja siihen laatat, allaskaapin tekeminen ja pesualtaan & hanan asennus, katon maalaus, silikonit, ja tietysti lopulta peilin, suihkuseinän ja pyyhekoukkujen, wc-paperitelineen ja kylpypyyhetelineen kiinnitykset. Onneksi on taas pari päivää vapaata, eli pian pääsen toivottavasti kuvaamaan valmiimpaa lopputulosta!

Here are a few cleaner pics of the new bathroom, I spent two hours scrubbing the mortar and grout off the tiles... first I felt like a kid on Christmas, after all it was like my brain child was being born. Then when the walls were clean and it was time for the floor, the excitement wore off a bit. I'm happy with the outcome though! T is grouting as we speak, so hopefully soon I'll get to photograph something prettier still. 

6 comments:

 1. Tuo valaisin on aivan kuin kattoikkuna! Ihana! Edellisestä sotkusesta postauksesta näki jo kuinka ihana lattia on. On pitänyt tulla tämä jo tänne aiemmin kertomaan, mutta olen unohtanut: heinäkuun alussa ajelimme mökille eri reittiä kuin yleensä. Näin aivan ihanan tumman / mustan puutalon / mökin, se oli hieno! Tulit heti mieleeni siitä! Joko olette lyönyt lukkoon talon värin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on, juuri siksi siitä tykkäänkin niin kovasti! Jännä miten kattovalaisinkin voi avartaa pientä tilaa noin. Ja kiitos, lattiasta tykkään itsekin tosi paljon. Kuvailemasi puutalo kuulostaa upealta! Jep, itseasiassa pari päivää sitten tilasimme vihdoin ulkolaudat. Mustaa siis tulee. :)

   Delete
 2. Oi vitsi, kun rakennuttajat tekisivät vuokra-asuntoihinkin tuollaisia upotettuja hyllyjä. Minä niin tahtoisin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. AJattelisi, että halvemmaksi ja kannattavammaksi tulisi tehdä vuokra-asuntoihin valmiita hyllykköjä kylppäreihin. Eipä sitten vuokralaiset porailisi korejaan joka nurkkaan. :) Vuokra-asuntojen käytännöllisyyttä ja yleisesti ottaen ilmettä tulisi minun mielestä muutenkin pohtia vähän enemmän niin kun noin vuokranantajan kantilta :D

   Delete
  2. Olen niin samaa mieltä :)

   Delete
 3. Tuo lattia on niiiiin ihana! Ihan kuin parkettia. Odotan innolla lopputuloskuvia.

  ReplyDelete