7/26/2012

4Juhlimme eilen keramiikkahäitä. Astelimme siis neljä vuotta sitten alttarille. Neljän vuoden aikana on kaikenlaisia perinteitä ehtinyt syntymään: mm. piknik hääjuhlapaikan kauniissa merimaisemissa (mukana itsetehtyä riisitöntä sushia & viljattomia, maidottomia pancakeseja lisukkeineen), hääsviitissä yöpyminen, kuohuviini ja mansikat. Muistoja tallennettiin kameraan iso liuta. Tilannekuvia. Sellaisia, joissa tärkeämpää on muisto ja fiilis kuin oikeanlainen valotus ja tarkennus. 

Sain lahjaksi kauniin kellon, ja parempaa puoliskoani lahjoin aurinkolaseilla. Ostin samalla itsellenikin. Ei siis vielä(kään) samanlaisia tuulipukuja, mutta samistelu-Aviatorit kuitenkin. ;) Yhteiskuvat napsimme teinityyliin itse samassa paikassa, missä hääkuvammekin otettiin. Molemmat hihittelimme muistolle kuvauksista, sillä pusukuvia ottaessa kuvaaja nauroi meidän ankkapusuille ja muistutti vähän väliä huulien törötyksestä. Muistoa piti tietenkin vaalia ottamalla lisää ankkapusukuvia. Illalla ensimmäistä kertaa esikoisen syntymän jälkeen veimme tytöt kotiin yöksi isoisän hoitoon ja suuntasimme keskustaan hetkeksi ja sieltä hotellille.

Kaikenkaikkiaan oli taas kerran täydellinen päivä. Jännä, miten yksi päivä voi olla niin merkittävä. Näinkin pienen irtioton jäljiltä olo on taas kuin vastarakastunut... :) Huonekin on jo ensi vuodelle varattu, näistä perinteistä pidetään tiukasti kiinni.

We celebrated our 4th wedding anniversary yesterday. We have our traditions: picnic (with homemade paleo sushi!), strawberries and sparkling wine, night in the suite we spent our first night in as husband and wife. Once again it was a perfect day. The suite is already booken again for next year; these traditions are worth hanging onto. Feel like newlyweds again! :) 

6 comments:

 1. Aivan ihana postaus. <3 Onnea ihanat! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, Image! En oikein osannut ennakoida miten meidän ankkapusut otettaisiin vastaan :D

   Delete
 2. Hih, ootte ihania.:) Hymyilyttää vaan kun tätä lukee. Onnea onnellisille!

  ReplyDelete