7/29/2012

Coming together

Meidän alakerran kylppäri valmistuu hyvää vauhtia. Laatoitus saatiin pitkälle perjantaina, mutta laasti loppui kesken kauppojen sulkeutumisen jälkeen. Eipä olisi uskonut, sitä kun on kannettu sisään säkkikaupalla jo moneen kertaan. Eilen taas pidettiin taukoa rempasta ja juhlittiin kuopuksen ensimmäistä syntymäpäivää. Tänään jatketaan, eli nyt olisi tarkoitus suunnata laastikauppaan ja laatoittaa seinät loppuun. Nyt hahmoittaa jo tosi hyvin lopputulosta, ja täytyy sanoa, että tykkään hurjasti. Malttamattomana odotan valmistumista!

Our downstairs bathroom is coming together. We got a great start in laying the tile but ran out of mortar on Friday. Then we celebrated the baby's first birthday yesterday, so we're heading to the hardware store now and will finish laying the tile today. It looks so good already now (albeit really dirty!), I can't wait to see it finished. 

16 comments:

 1. Näyttää jo nyt tosi hyvälle. :)

  ReplyDelete
 2. Hyvältä näyttää, parkettiefekti on täydellinen! Teidän vierailta tulee vielä monia ihmetteleviä kommentteja:) Ja onneksi olkoon Casablogit-pestistä, mahtava juttu. Ajattelin joka tapauksessa pyörähtää Habitaressa ja nyt entistä suuremmalla syyllä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, lisbet! Ihan totta, ällistyttävän autenttinen laatta. Jokainen laatta on omannäköisensä, eli pinta on aidon puupinnan tavoin kaunis ja eläväinen. Varmaan tosiaan herättää ihmetystä, heh! Ja erityinen kiitos onnitteluista! Casa motivoi kyllä kehittymään bloggaajana ja panostamaan tähän harrastukseen entistä enemmän. Kiva että olet tulossa Habitareen - tule ihmeessä moikkaamaan! :)

   Delete
 3. Upea! Wow! Saatte opettaa meillekin miten tuo kalanruotolaatoitus tehdään noin hienosti. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, Mia! Heh, helppoa se ei ollut! Ladonta suunniteltiin 3D-piirroksen avulla (Google SketchUp) ja sitten vielä kuivaladottiin kokonaan ennen varsinaista laatoitusta. Budjetoimme vaan itse laatoitukseen aikaa liian vähän, ja T joutui lähtemään kesken töihin. Minä pääsin siis laatoittamaan loppuun, ekaa kertaa eläessäni. Olen lievästi sanottuna helpottunut, että lopputuloksesta tuli oikein kelvollinen! :)

   Delete
 4. Ja 1-vuotiaalle isot onnittelut!

  ReplyDelete
 5. Vau näyttää todella hyvältä! Löysin blogisi hetki sitten ja teille on kyllä tulossa kivan näköinen koti :) Saako udella minkä merkkinen tuo seinä-wc on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Helena, tosi kiva kun kommentoit ja löysit tänne! :) Seinä-wc on Keramagin, tuo pyttyosa on mallia 4U ja sitten istuinosa iCON. Tilasimme saniteettikalusteet Saksasta, ilmeisesti tätä samaa myy Laattapiste IDO:n brandin alla(?). Malli on kivan pelkistetty!

   Delete
  2. Hei, kiinnostava blogi sinulla! Olisin kysynyt noista wc-pöntöistä, keneltä saksasta ostit ne? Minkälaisia kokemuksia toimittajasta ja itse wc:stä? Onko wc sisäpuolen "kulhon" osalta samantyyppinen kuin mitä nämä perinteiset idot on? Vai onko sellainen tasanne sisäpuolella kuten jossain design malleissa?

   Delete
  3. Ne on siis ostettu Insani-verkkokaupasta ja ihan hyvät kokemukset. Sähköposteihin vastattiin (tosin kirjoitin kaiken saksaksi) ja muutenkin asiallista meininkiä. Toimitus viivästyi joulupostiruuhkan takia, ja hyvin sitten selvittelivät missä paketti luuraa jne. En oikein osaa verrata perinteiseen Idoon, mutta taidan ymmärtää mitä tarkoitat tasanteella. Tässä mallissa mikä meillä on alakerrassa (kuvassa) ja kellarin wc:hen tulossa pytyn sisäosa on mielestäni ihan normaali. Yläkerrassa meillä on se Keramagin suorakulmainen malli, jossa on pieni "tasanne". Se on kuitenkin sen verran loiva, ettei kulho ikinä siitä kohdin likaannu. Toivottavasti tästä oli apua! :)

   Delete
 6. Mistä olet löytänyt noin ihanan laatan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tarkoitat varmasti lattialaattaa? Se on Azulev:in Habitania-sarjasta Natural-sävyinen 15 x 60 laatta. Näyttää ihan valkolakatulta tammelta! Ostimme omamme Laattatukusta.

   Delete