7/18/2012

Match made in Heaven


No ehkei taivaassa, mutta ällistyttävän samaa sävyä ovat. Kuvassa siis alakerran wc-tilan puukuviolaatta (jämäpala 15 x 60 Habitania-sarjan Natural) Ikean Tranetorp-ruokailupöydällämme. Laatat ostimme jo ennen ruokapöydän hankintaa, emmekä tietoisesti yrittäneet matchata näitä. Kiva kuitenkin, kun ovat niin samaa paria! Vaalea tammi on kaunista; laatan pinta ja sävy ovat kyllä todella autenttiset.

Alakerran wc:n kalanruotolattia on nyt siis laatoitettu ja kuivamassa. Kuvia luvassa myöhemmin! Seiniä ei päästäkään vielä hetkeen laatoittamaan, sillä pari seinää ja katto on vielä levyttämättä. Laatoitimme lattian jo nyt, jotta saataisiin varmasti skarpit ja siistit lattian reunat ja nurkat. Hyvällä mallilla on silti kylppäri ja mieli, ei kauaakaan, niin päästään nauttimaan sadesuihkusta. Ei sillä ettei sadetta olisi muuten tänä kesänä riittänyt. ;)

A total coincidence, but wow our bathroom tile (on top) really matches our new dining table. I like the light oak a lot, the tile is surprisingly authentic looking! Now the herringbone-floor in our downstair's bath is done, still need to finish the walls and ceiling before we can lay tile there as well. We're making pretty good progress, not too long 'til we get to enjoy the new rainshower! 

2 comments:

  1. En ole ehtinyt kommentoimaan, mutta täällä seurataan edelleen. On kyllä samaa sarjaa laatta ja pöytä! Kiinnostavaa päästä näkemään kylppärin lattia. Muutenkin hyvältä näyttää blogin uudistunut ulkoasu ja kaikki. Ja kielitoimistoon terveisiä, että me bloggarit tarvitsemme kipeästi käännöstä mätsätä/matchata-sanalle:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kun seuraat vielä mukana, lisbet :) Ja kiitos kommentista. Itsekin odotan lattian valmistumista, se näyttää niin kivalle jo nyt ilman sauma-ainettakin. Kuvia on ehdottomasti tulossa sitten kun on hiukan nätimpää. Ja heh, lohdullista kuulla, että muutkin tuskailevat tuon sanan kanssa! Englanti on oma äidinkieleni ja yritän kyllä kitkeä puheestani/kirjoituksestani hölmöt anglismit, mutta tuolle ei tosiaan ole sopivaa käännöstä.

      Delete