8/02/2012

Pinterest!


Niin siinä vaan kävi, että itsekin jäin koukkuun Pinterestiin. Sieltä tosiaan löytää vaikka mitä sisustusinspiraatiosta huonoon huumoriin ja siivousvinkkeihin. Sivuiltani löytyy edellämainittujen lisäksi myös hieman muotia ja tyyli-ideoita, piha- ja puutarhainspistä, reseptejä ja tietysti jokunen DIY-ideakin. Eli muille pinnaajille tiedoksi: sivuni löytyvät osoitteesta www.pinterest.com/vastarintama. Onko teillä lukijoilla omia Pinterest-sivuja? Linkatkaahan vapaasti kommenttiboksiin, kävisin mielelläni kurkkaamassa. :)

En muuten jostain syystä en saa Mac:illani vaihdettua Boardieni Cover-kuvia (antakaahan anglismit anteeksi), se vain raksuttaa eikä mitään tapahdu vielä tunninkaan päästä? Tietääköhän joku, mistä johtuu? Olisi kiva saada tuota etusivua hieman nätimmäksi.

As many fellow bloggers have before me, I also got hooked on Pinterest. You certainly can find anything there: from breathtaking interior design pictures to lame humor and how to remove acne by rubbing a banana peel on your face. In addition to the aforementioned, I also like to pin recipes, wardrobe/style inspiration, ideas for the garden and of course some DIY-ideas as well. You can find my board here www.pinterest.com/vastarintama

10 comments:

 1. Oma pinterest sivuni: http://pinterest.com/johannalevomaki/

  Olen suht uusi lukija ja sanonpa nyt tässä samalla että pidän tosi paljon blogistasi ja odotan mielenkiinnolla miten projekti etenee :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kun linkkasit sivusi, jäin seurailemaan! Ja vielä kivempi kuulla että pidät blogistani ja jaksat lukea. :)

   Delete
 2. Mie vasta alottelen sen käyttöä, mut ihanahan se on! :)
  http://pinterest.com/ssusamuru/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, nopeasti koukuttavaa puuhaa! Sullakin on tosi kivat Pinterest-sivut! :)

   Delete
 3. Taisin olla sua sinne houkuttelemassa joskus jos en väärin muista.;) Mun pinterestin löytää täältä http://pinterest.com/moopeli/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii, sua tosiaan on kiittäminen - kaiken pahan alku ja juuri! :D Ja sua täytyy ehdottomasti seurata!

   Delete
 4. Mun sivut on varsin alkuvaiheessa mutta löytyvät osoitteesta http://pinterest.com/joska10/ Jahkasin pitkään Pinterestin aloittamista, mietitytti tekijänoikeudet. Pinnaaminen on välillä hidasta kun koetan etsiä aina alkuperäisen lähteen, uudelleenpinnaamista saatan tehdä jos lähde on hyvin edellisellä esillä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jäin seuraamaan sivujasi! Nuo tekijänoikeudet mietityttää muakin, ja toimin samoin. Usein kyllä uudelleenpinnaankin, mutta tosiaan tarkistan, että lähde on löydettävissä. Blogiin en hirveästi muiden kuvia juurikin tekijänoikeusongelmien takia ole lisäillyt, enkä esim. missään tapauksessa ilmottaisi lähteeksi vaan "Pinterest". Näiden juttujen kanssa täytyy olla tarkkana, vaikka pinnailua hidastaakin ;)

   Delete
 5. Tervetuloa pinnauksen maailmana! :) Täällä ollaan: http://pinterest.com/omadeco/ ja iloksi huomasinkin että olit minut jo löytänyt. Pistän myös profiilisi seurantaan heti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja kiva kun klikkauduit seurailemaan :) Sun pinnailuja tosiaan seuraan mielelläni!

   Delete