7/09/2012

New in the kitchenUutta keittiössä: tamminen ruokapöytä! Meillähän oli ennen Hay:n Loop-pukkijalkojen varaan askarreltu pöytä, mutta laudoista tehty levy eli ja vääntyi kieroksi. Lisäksi rakojen väleihin päätyi lasten toimesta ties mitä, eikä sitä olisi enää puhtaaksi saatu. Päätettiin suosiolla tehdä jalkojen varaan työpöytä, ja ostaa helppohoitoisempi pöytä keittiöön. Nyt saatiin kivasti puun tuomaa lämpöä ja kontrastia meidän vitivalkoiseen keittiöön. Tykätään tosi paljon! Valaisimetkin toimii jo, ja epäsuorasta valosta tuli hieno. Kuvailen sitä sitten, kun on hitusen pimeämpää. Mitäs te tykkäätte muutoksesta?

Got a new kitchen table today, much easier to clean with the kids. Hay's Loop-legs will be repurposed into our new desk. What do you think? I love the contrast and warmth the oak adds to our all white kitchen.

18 comments:

 1. Replies
  1. Kiitos, Nanna :) On kyllä tosi piristävä muutos, varsinkin kun pienempi pöytä mahtuu näin "poikittain" - ruokailutila tuntuu heti paljon tilavammalta.

   Delete
 2. Mistä tuo pöytä on? Voisi sopia meillekin, lattian ja keittiön tason kanssa. Onko jatkettava?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pöytä on ihan vaan Ikean Tranetorp, Family-tarjouksessa hintaakin jäi vain 199e. Ja on tosiaan jatkettava! Se olikin yksi syy miksi sen ostimme, näin pienessä koossa se on juuri sopiva meille neljälle arkena ja jatkopalojen kanssa mahtuu jo tosi monta pöydän ääreen (virallisesti 6, mutta meidän tuoleilla kun päihin laittaa tuolit mahtuu 8). Paljoa ei pienten kanssa ruokapöytään viitsi satsata, tässä vaikuttaisi olevan hyvä hinta-laatusuhde. :)

   Delete
 3. Ihan älyttömän kaunista, tykkään kovasti! 10+ arvosanaksi uudesta lookista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, -I-! Kommenttisi todella lämmitti mieltä :)

   Delete
 4. Mun silmäni tarttuivat tiukasti noihin ihaniin tuoleihin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on tosi ihanat, eikä tule ihan joka toisessa kodissa vastaan :)

   Delete
 5. Tosi kivan näköinen pöytä. Tuolit on kyllä tosi hurmaavat! Haaveilen kanssa lankkupöydästä, mutta minua ärsyttää jo nykyisen pöydän jatkopalarakoon menevät jauhot (ei sinne muuta mahdukkaan) että voi olla että jää hankkimatta ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Jep, ajattelin et kyllä jaksan lankkupöytää pyyhkiä.. mut kun ei minkään sortin pyyhkiminen auttanut, kun raot oli niiiiiiin pienet (mutta kuitenkin tuntuivat syövän aina viikon ruokalistan, melkoinen paradoksi). Ei tosiaan lapsiperheessä ykkösvaihtoehto, tasainen pinta on niiiiin paljon helpompi pyyhkiä. Nyt kun meillä on tämä pöytä vielä minimipituudessaan, mitään rakoja ei ole ja pinta on ihan sileä. Voi tätä helppoutta! :) Mut on se lankkupöytä hieno! Ja jos isoista lankuista tekee niin rakojakaan ei tulisi niin montaa. Meillähän rakoja oli miljoona (=n. 8), ei hyvä.

   Delete
 6. Todella kaunis ruokailutila, oikein hieno kokonaisuus! Ihanat tuolit! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Tällaisesta tulee niin hyvälle mielelle. :)

   Delete
 7. Tila huutaa mattoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, matto oli kuvaushetkellä pesussa :) Valkoinen hieman metallinhohtoinen muovimatto pääsee meillä lähes viikottain pesukoneeseen.

   Delete
 8. Muutos näyttää oikein sairaan kivalta, mutta näin tuolittomana (joo oikeesti, meiltä puuttuu ruokapöydän ympäriltä tuolit :<) kiinnitän luonnollisesti niihin huomiota: aivan älyttömän hienot!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, "Ano vaan" :) Voin kyllä samaistua. Meillä kun ei vielä ole kylppäriä, huomaan kuolaavani muiden uusia kylppäreitä tavallistakin innokkaammin.

   Delete
 9. Replies
  1. Thanks, me too! They are KARE Design's Aurora-chairs, in case you haven't stumbled upon them before.

   Delete