7/03/2012

Then she caved

Tuotekuvat Ellos.fi

Niin, oli tosiaan vakaa aikomus olla ostelematta hurjempia alesta. Mutta toisin kävi. Eikö se kuitenkin ole niin, että ajatonta perusvaatetta kannattaa alennusmyynneistä haalia? Minulla kun on tuo operaatio toimiva vaatekokoelma pahasti vaiheessa, uskotellen itselleni, että tulevat tarpeeseen. 

Viime viikolla tilailin Mango Outletista perusneuleita, toppeja ja vöitä, sekä pari pikkutakkia T:lle. Nyt sitten tämä pieni tilaus Ellokselle. En yleensä tilaile Ellokselta ja olinkin sivuuttanut heidän alen kokonaan kunnes muistin, että myyvät Espiritiä. Alesta löytyikin ihana nude toppi ja neule rusettikoristein, joka on 35% angoraa ja 15% villaa. Löytyipä sieltä vielä etsimäni konjakinruskea cross-bodykin. 

Äitiyden myötä olen todenteolla hurahtanut näihin pitkähihnaisiin laukkuihin. Yleensä kun ei ole vapaita käsiä laukun kanniskeluun; cross-bodyt keikkuvat vaivatta menossa mukana ja tarvittaessa sopivat hyvin vaunun aisallekin. Ja kyllä, olen tainnut vähän hurahtaa myös rusetteihin, konjakinruskeaan ja nudeen. Konjakinruskeita nahkavöitä ja -kenkiä on useampia, mutta laukku on uupunut. Ei siis kauaa tarvinnut miettiä, kun tämä aidosta nahasta valmistettu Mellow Yellowin laukku löytyi -50% alesta. Ei tuota rusettivyötäkään vastustaa voinut. Mukaan lähti vielä yksi pikkutakki T:lle ja shortsit. 

Toivottavasti laukku on yhtä kiva luonnossa kuin kuvissa! Mites teidän aleshoppailut? Oletteko malttaneet mielenne vai onko kortti vinkunut? Alennusmyynneistä odotin itse varmaan eniten FDS:n alea. Harmi kun ei mitään meidän ostoslistalla roikkuvaa löytynyt. 

Oh I was totally supposed to not do sale shopping, but I caved. Last week I got some basic knits and T-shirts along with some blazers for T from Mango Outlet, and now I just stocked up on cognac leather and bows. And nude. Now that I have kids I find I'm really loving cross-body bags. They make life easier, as with two little ones one rarely has a spare hand to carry a bag with! I really needed a cognac bag to match my leather belts and shoes, so given my infatuation with bows this looks like it's a match made in heaven. I hope it's as lovely "in person" as it is in pics.

4 comments:

 1. Minä nyt niin tykästyin tuohon neulokseen ja ihanaan rusettivyöhön. Aivan iiiiihania. Harmi, että piti laittaa itseni ostolakkoon :O

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, ne on kyllä ihanat! Onneksi en sentään ostolakkoon itseäni laittanut, lupasin vaan käyttää järkeä ja ostaa vain jos jotain todella ohittamatonta tulee vastaan. Vielä ei kaduta! Menitkö sortumaan vai pysyitkö päätöksessäsi? :)

   Delete
 2. Vitsit mitä löytöjä! Ihania nuo konjakin väriset etenkin! Minä en oo Suomesta ostanu juuri mitään ja Tukholmastakin vain pari halpistoppia! Olen siis skarpannut tän asian kanssa! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö ollutkin kivoja, varsinkin Ellos-löydöiksi! Konjakinruskea + rusetit = love. Sulla on todella hyvä itsekuri, jos itse olisin eksynyt Tukholmaan tuskin olisin kotiutunut vaan parin topin kera. :)

   Delete