7/24/2012

Skylight


Pikainen kuva täältä remppakaaoksen keskeltä: meidän alakerran wc:n katossa on nyt upotettu Skylight-valaisin! Oikaisimme hiukan valokaton kanssa, ja päädyimme tähän asentamisen helppouden ja varmasti oikeanlaisen kosteussuojauksen takia. Samanlaiset "kattoikkunat" on tulossa kylpyhuoneen viereiseen aulaankin, eli saadaan kiva yhtenäinen ilme kun kaikki upotettavat valaisimet alakerrassa ovat samanlaisia. Tykkään näistä tosi paljon; päivänvalo on piristävä ja laattojen sävyt toistuvat kauniisti. Valaisin itsessään on pelkistetty ja valo leviää kauniisti joka puolelle, mikä avartaa tilaa ihan eri lailla kuin esimerkiksi spotit. Aulaan spotit eivät olisi soveltuneetkaan, sillä katkonainen valo pitkällä käytävällä kävellessä voi aiheuttaa päänsärkyä migreenistä kärsiville ja häikäistä lapsia. 

Täytyy vielä mainita, että MINÄ kittasin katon. :) Isäni tuli käymään Suomessa, joten lastenhoitoapua on ollut ja minäkin olen päässyt kantamaan korteni kekoon. Kuulemma saisin hoitaa paklaukset jatkossakin, heh. Ja tarkkasilmäiset älkää pelätkö, nuo ruuvikolot valaisimen ulkoreunassa peitetään vielä.

Look at our "SkyLight"! And the ceiling I spackled.. :) 

4 comments:

 1. Näyttää hyvältä! Kauniin yksikertainen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Johanna! Sitä se on; valo ja kylppärin pinnat pääsevät pääosaan.

   Delete
 2. Hienolta näyttää tuo skylight! Laitetaan meilläkin harkintalistalle. Kiitos vinkistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kun tykkäät, Är! Suosittelen kyllä näin lyhyen kokemuksen perusteella, valaisee nimittäin tehokkaasti mutta kuitenkin pehmeästi.

   Delete