8/09/2012

Never say neverKirjoitin viimeksi lastenhuoneprojektista, ja sinne siirtyvästä olohuoneen "blogimatosta". Pian olohuoneeseen tarvittaisiin siis uusi matto. Olin yhdessä vaiheessa ihan varma, ettei meille enää koskaan tule mitään "tylsää" nukkamattoa. No, eksyin eilen illalla selailemaan mattoja Länna Möblerin sivuille ja nyt täytyy myöntää, etten ole enää niinkään varma. Linie Designilta näköjään löytyy montakin nukkamattoa moderniin makuun.  Kieltämättä joku näistä kolmesta voisi tuoda sopivasti lämpöä ja pehmeyttä meidän muuten aika minimalistiseen olkkariin. Coral-matossa on todella kauniit maanläheiset sävyt, kun taas Raffissa ja Sprinkle-matossa viehättää hillitty mustavalkoisuus. Mites te muut, onko nukkamatot ihan out? Mitkä näistä on teidän suosikit?

Ok, I totally thought shag rugs are so cliché and that we're never ever getting one again. Now that our lovely stripey Stockholm Rand-carpet is moving to the kids' room, I've been on a lookout for a new rug for the living room. And my goodness, I have to say these shag rugs by Linie Design are looking sleek and modern. One of these three would suit our otherwise very minimalistic interior well and add some warmth to the space. What do you think? Which one is your favorite? 

8 comments:

 1. No en tiedä onko ne out vai ei, mutta mulla on pakko olla olkkarissa jotain "pehmeetäkin" kun muuten kaikuu aivan liikaa! :) Kivoja on kyllä nuo matot, täytyypä käyä kurkkimassa enempikin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan totta, nukkamatot on kyllä ihan erilailla pehmeitä kun esimerkiksi meidän nykyinen litteä villainen Rand. Oikeassa olet tuon kaiunkin suhteen. Vielä kun osaisi päättää minkä ottaisi! :)

   Delete
 2. Meillä on VM-Carpetin nukkamatto olkkarissa, ostettu muutama vuosi sitten. Ja olipa out tai ei niin tykkään siitä kyllä valtavasti! Tosin haaveissa on musta vastaava matto, ehkäpä sitten uuteen kotiin.
  Minä en lämpene räsymatoille (enkä villamatoille) vaikka ne kovasti ovatkin muodissa ja nukkamattoja syrjäyttämässä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noinhan se on, ei sisustuksen trendeistä kannata niin välittää vaan pitääkin valita kotiin juuri niitä juttuja, joista itse tykkää! Räsymatot on kanssa yksi trendi, mikä ei ole kyllä kolahtanut lainkaan ja niiden suhteen voinkin melko varmasti jo sanoa "ei koskaan". :) Musta villamatto voi muuten olla aika haastava! Meillä oli joskus muinoin käytävämattona, ja vaikka sitä kokoajan imuroi (eikä ole lemmikkejä) se näyttää aina likaiselta kun kerää pölyä ym. Tiedä sitten, olisiko laadulla tuossa asiassa merkitystä.. meidän matto ei tosiaan ollut VM Carpetin!

   Delete
 3. Aika vähän tiedän siitä mikä on in ja mikä out, mutta nukkamaton päällä on ihana köllötellä muksujen kanssa! Saattaapi siihen myös nukahtaa, jos hyvä tuuri käy. Suosittelen! :)

  Nii, ja mitä siihen modernin sisustamisen yhdistämiseen nukkamattoon tulee, niin olikos se nyt Innossa vai missä juuri joku sisustustoimittaja intoili että aina pitää olla jotain päälinjaa rikkovaa, joka sitten osaltaan korostaa sitä, tässä tapauksessa siis kaiketi nukkamatto sitä modernia sisustusta. Tiiä siitä sitten.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, enpä minäkään yleensä sisustushankintojani perusta siihen, onko joku tuote in vai ei. Ja totta kyllä tuo köllöttely, hyvä kun muistutit :)

   Heh, olen kuullut tuon saman. Ja täytyy sanoa, että olen ihan samaa mieltä. Hienoin sisustus on juuri sellainen, joka ei ole liian mismatch. Jotain yllättävää täytyy olla, joka tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisen (mutta silti harmonisen).

   Delete
 4. Mullekin on aivan sama, onko in vai out, tykkään nukkamatoista edelleen. Minusta laadukas nukkamatto on niin helppo siivouksenkin kannalta, sinne uppoaa kaikki roskat piiloon :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oikeassa kyllä olet sinäkin, sisustuksessa ei trendejä orjallisesti kannata noudattaa! Itseasiassa tuo siivousaspekti on se syy miksi hankintaa jarruttelen. En tykkää yhtään, että siellä on "piilossa" roskaa.. vaatii aika paljon enemmän imuroinnilta kun nykyisen maton siistinä pitäminen. :) Mut on nuo hienoja, täytyy kysäistä mitä mieltä tuo parempi puolisko on!

   Delete