8/23/2012

Stealing light
Remonttirintamalla on nyt ollut hetken hiljaista miehen työtapaturman takia. Olemme myös kaikki räkätauteilleet, mutta nyt vihdoin ainakin siltä osin vointi on paranemaan päin. T:n murtuman vuoksi täytyy tosin nyt aikatauluttaa remonttia uudestaan ja muuttaa vähän tärkeysjärjestystä. Päätimme nyt ottaa projektiksi vaatehuoneen, sillä sieltä ei puutu kuin hyllyt, pintamaali kattoon ja tapetit. Hyllyjen suhteen ei tarvitse kuin löytää pätevä puuseppä, joka sekin on osoittautunut yllättävän haastavaksi. Hyvät ovat kiireisiä eivätkä ehdi. Tapetoinnista ja maalaamisesta selviän ehkä minäkin? Se nähdään huomenna. Tänään saimme sen verran aikaan, että vaatehuonetta koristaa nyt uusi kattovalaisin. Hankimme Le Klintin sijaan edullisemman valaisimen, jonka laskostettu muoto muistuttaa osin 172-mallia olematta kuitenkaan kopio. Mielessä siintää nimittäin yksi suurempi design-hankinta, jonka vuoksi tästä oli nyt hyvä hiukan pihistää. Vaatehuoneen valaisinta kun ei päivässä montaakaan minuuttia edes ehtisi ihailla. Veistoksellisen kaunis tämäkin, värinsä ja muotonsa puolesta näyttävä kontrasti dramaattisen mustalle rusettitapetille. Toivottavasti en ihan täysin sählää sen kanssa.. ei tapetoiminen nyt kovin vaikeaa voi olla, eihän?

Look at this beauty! It's not the Le Klint I was planning on, but I didn't feel too bad about this steal (a fraction of the price of the 172B) as we're planning a bigger design purchase in the near future. I love the architectural form of this lamp, it is a great pair with the dramatic yet feminine bow wallpaper I'll try get on the walls tomorrow!

6 comments:

 1. Kaunis valaisin. Pikaista paranemista teille kaikille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Mervi :) Tänään on T saanut lepäillä ja mulla olikin jo tarpeeksi virtaa paklailuun ja kohta toivottavasti katon maalaukseen ja tapetointiin.

   Delete
 2. Näää..tapetointi on ihan helppo!! :D

  ReplyDelete
 3. VOI EI!! Mitä T.lle on tapahtunut, murtuma? OMG. :(
  Ei se tapetointi ole kauhean vaikeeta, ja jos menee ketuiksi, niin uutta kehiin vain. <3 Sä onnistut, mä luotan suhun. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ootpa huomaavainen! Kerron sulle vaikka naamakirjassa :) Toivottavasti ei, vaikkei T:kään ole kuin kerran aiemmin jotain paperitapettia lätkinyt seinille. Eli tuskin nyt ainakaan paljoa herraa huonompi olen :D Kiitos luottamuksen sanoista, rohkaisua tarvitaan!

   Delete